KRISTOFFER OG BABY

21+0 GRAVID MAVE

IMG_3128IMG_3128

Så ramte jeg endnu en ny uge! I dag er jeg 21 fulde uger henne, og altså allerede i 22.ende uge! Jeg mærker liv, hver eneste dag, og bliver vækket HVER nat af spark fra maven af. Hun er vågen på de samme tidspunkter hver dag, og man siger faktisk, at det også er den rytme, de holder, når de lige er blevet født. Puha – det håber jeg ikke!

Jeg har i dag været gravid 147 dage, og mangler kun 134 dage til termin. Lilli er lige nu cirka 25 cm lang, og vejer cirka 400-600 gram. Hun kan desuden høre nu – også, når jeg taler. Ret fantastisk!

Man siger, at man cirka har taget halvdelen af sin graviditetsvægt på nu, og det tror jeg faktisk passer meget godt med mig. Min mave bliver større i takt med at min røv bliver mindre. Suuuuper fedt. Til gengæld kan jeg ikke passe nogle af mine BH’er længere – heller ej mine sports-bh’er, og har derfor måtte købe nye, som jeg modtager i morgen, håber jeg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KRISTOFFER OG BABY