NÅR DRØMME ER BEDRE END VIRKELIGHEDEN

Gravid 29+0

Tid til det ugentlige indlæg. Det er nemlig torsdag, og det betyder, at jeg går ind i en ny graviditets-uge. Jeg er i dag 29 fulde uger henne i min graviditet. Det betyder kun 11 tilbage. Eller rettere: 2,5 måneder cirka.

Lilli er nu cirka 37 cm og vejer omkring 1400 gram (måske lidt mindre, tror jeg). Jeg er begyndt at mærke, at det er tæt på nu. Jeg sover dårligere om natten, og hér den anden dag kastede jeg op, fordi jeg ikke havde fået spist morgenmad lige da jeg vågnede.

Vægten hos mig står stille. Jeg har stadig “kun” taget 11 kilo på – og det havde jeg også for 12 uger siden. Men det kommer nok snart.
Mine ben, hænder og fødder er begyndt at blive hævede i varmen – heldigvis har jeg en sød kæreste, som gerne hjælper med at massere fødderne om aftenen, når det bliver alt for slemt.

Lilli er efterhånden så stor, at hun ikke har meget plads til at vende sig i maven, men jeg mærker hende mere end nogensinde. Nogle gange tænker jeg, hvad hun mon laver derinde? Om aftenen ligger hun gerne og danser en halv times tid, og det giver altså blå mærker inde under huden, er jeg sikker på. Ondt gør det ihvertfald – selvom det er en dejlig følelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR DRØMME ER BEDRE END VIRKELIGHEDEN