NY LEJLIGHED!

MAVE-UPDATE. I dag er jeg glad, fordi….

  
24+0. Hun vokser og vokser, og jeg er begyndt at kunne mærke at hun får det lidt mere trængt derinde. Jeg mærker nu ikke spark med “tilløb”, men mere hårde puf, som en albue, hoved, numse eller fod, der forsøger at komme rundt derinde.

Hvis jeg nu gik i fødsel nu, ville man med stor sandsynlighed kunne hjælpe Lilli til at kunne leve uden for min livmoder. Når det er så meget for tidligt, kan man jo slet ikke garantere for, at hendes liv bliver “godt”, men jeg synes stadig at jeg bliver lidt lettet ved tanken om det. Jeg er nu helt sikker på, at min lille pige bliver derinde til termin, og at hun vokser sig stor og tyk! Der er ikke længe til nu. 16 uger kun. Det er så vildt, altså. Tænk lige at jeg for allerede 4 uger siden havde færdiggjort halvdelen af min graviditet. Det går SÅ hurtigt!

Jeg kan til gengæld godt mærke, at jeg er mere besværet nu. Jeg har mere ondt i maven, bliver forpustet, får ondt i ryggen, og kan have svært ved for eksempel at komme op, hvis jeg sidder eller ligger ned. Men sådan er det jo! Der er stadig længe til termin, så jeg forventer kun at det bliver endnu værre!

Denne uge har jeg døjet med rygssmerter, kvalme, halsbrand, feber og snot. Det er aldrig sjovt – og især ikke, når man oven i købet er gravid, og føler sig som en hval…

3 kommentarer

  • Kirstine

    Ked af at sige det, halvdelen er kun 4 uger siden hvis du er 24+0.

    Men nu begynder det snart at gå stærkt, efter 25 er det som om ugerne flyder sammen.
    Ting blicer sværere hvilket også påvirker søvnen, men på en måde også sjovere selvom det gør ondt at blive sparker i ribbenene, så er det bare alt være <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Haha, selvfølglig er det dét, det har været en fejl at jeg skrev 8 😂 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

    Jep men det er ikke løgn det med man har gravidtetshjerne 😉 om lidt bliver det ammehjerne, sove er begge dele eksisterer. Jeg glemmer virkelig alt, skylder i hvert fald skylden på amningen. Det er i hvert fald slet ikke den manglende søvn på 4. Måned som er årsag til det .. Nej nej.. Det er helt sikkert amningen, så må håbe jeg får hukommelsen retur når jeg en dag stopper med at amme..

    Je fødte allerede i uge 35, så tænk det kan jo være det bare er 10 uger mere også er det slut, det kan også være 17 uger mere hvis man går over tid. Det er så vildt at tænke på man ikke aner hvilken dag der er den sidste “alene” og hvornår man sidste gang kan få sovet i “fred”. Ved godt man må op mens man er gravid mange gange om natten.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NY LEJLIGHED!