HVAD HAR VI TIL LILLI?

MIRAKEL-KUREN TIL MIT HÅR(!)

IMG_3753 IMG_3756 IMG_3757 IMG_3758 IMG_3759 IMG_3761

Shampoo //Body Lotion //Conditioner // Hair Repair // Olie // Leave-in treatment

Det er vidst ikke nogen nyhed, at mit hår har teet sig mærkeligt det sidste halve år. Mit har er knækket, og det er først nu, langsomt begyndt at vokse ud igen og blive sundt, efter 1000 klipninger, hårkurer med mere. Men nu har jeg altså fundet mirakel-kuren til mit hår. Purely Professional har nemlig hår-og-hud-gejl til hver en smag. Derudover er produkterne uden tilsat parfume, farvestoffer, konservering og anden unødig kemi, og det er jo musik i mine ører. Især, fordi jeg er gravid. Det er SÅ vigtigt at passe på, hvad man udsætter kroppen for, når man er gravid, og jeg kan 100% stå inde for Purely Professional’s produkter.

Noget, jeg også er vild med, er at der er en lille beskrivelse af produktet på flasken, som står TYDELIGT og ikke med småt. Så ved man ligesom, hvad man “går ind til” ved brug af produktet.

Jeg har indtil videre kun fået anvendt produkterne 2 gange. Og jeg er blown-away. Det er helt sikkert mirakel-kuren til håret. Lige præcis, hvad jeg har brug for! Produkterne er pæne (og det gør altså også en lille smule), de dufter fint, og så lever det rent faktisk op til forventningerne. Det synes jeg alt for sjældent at sådanne produkter gør.

Alle hår-og-hud produkter på siden kan fås i forskellige størrelser, så man kan jo eventuelt bare starte med at købe en mindre flaske af produktet, for at teste det.

Du kan købe et “Starter-kit”, hvor der er lidt af hvert for meget billige penge, det er jo en god start, hvis du tvivler på kvaliteten – altså, at prøve det! (jeg kan altså 100% sige at det er et GO!)

Udover hårprodukter, har Purely Professional også stylingprodukter, ansigtspleje, kropspleje,  OG baby-produkter! (wuhuuu), som jeg klart også skal have købt, inden lillemusen kommer til verden!

6 kommentarer

  • Maia

    ÅRH! Det kommer du sent til at fortryde. Jeg har nu brugt deres shampoo, conditioner og leave-in treatment i snart 2 år. Går ALDRIG tilbage til noget andet! Jeg har tykt hår og krøller, og det har aldrig været pænere! Selv min frisør er blown-away over den forvandling der er sket, da jeg plejede at have meget kruset og træls hår. Skal helt klart også have hudpleje produkterne, da jeg lige har modtaget tests af dem med min sidste bestilling! OG baby pleje når den tid engang kommer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Hvor dejligt! Ser virkelig frem til at bruge det i fremtiden også!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Hej Lærke,
    Jeg har tænkt meget over, om du er klar over reglerne for sponsorerede indlæg? Det er jo ikke til at sige, men på det sidste synes jeg at du har udgivet indlæg der virker meget sponsorerede, dog uden at skrive noget. Det er så vigtigt at du gør det, og at du skriver det meget tydeligt, for det er ikke fair overfor læseren.
    Ingen sure miner, jeg synes bare det er så vigtigt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Ja, jeg er godt klar over reglerne 🙂 Jeg skriver sponsoreret, hvis indlægget ER sponsoreret 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Simone

      Så bare for at forstå det helt rigtigt: dette indlæg er ikke sponsoreret på nogen måde fx? 🙂
      God dag herfra!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Det er det ikke 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD HAR VI TIL LILLI?