INSPIRATION MONDAY

GHD GLATTEJERN

IMG_3963IMG_3968IMG_3969IMG_3971Mit aller største ønske, inde for beauty-produkter, har ALTID været et ghd glattejern.

Jeg kan huske, at jeg, da jeg var sølle 12 år gammel, prøvede en venindes glattejern, og blev fuldstændig forelsket. Og jeg har altid vidst, at en eller anden dag, skulle jeg nok få mig et.
Min drøm gik så i opfyldelse i fredags. Jeg sad netop og prøvede at finde en hjemmeside, hvor de solgte ghd lidt billigt, og faldt så over billigvoks.dks hjemmeside, og  så bestilte jeg sgu, torsdags eftermiddag, og allerede klokken 10.00 fredag formiddag, kom postmanden med det. Jeg sprang lidt af glæde, og jeg blev kun endnu mere lykkelig, da jeg åbnede pakken, og så, hvor smukt det egentlig er. Det lyder så åndssvagt, når man siger det, men forhelvede altså. Jeg valgte at bestille det, der hedder “Pink Diamond Styler“, hvor jeg altså også fik en hårbørste OG en Heatprotect med til håret. Lige nu er glattejernet nemlig sat ned fra 1600 kroner, til 1399 kroner, og så er der virkelig hurtig leveringstid.

Jeg kan virkelig mærke en forskel på ghds glattejerne, og alle mulige andre, billige alternativer. Det varmer utroligt hurtigt op, og så skal man kun køre det igennem håret én gang, for at få perfekt, glat hår. Det kan fåes i en masse fine, fine farver på billigvoks.dk, og også for meget forskellige priser. Tjek billigvoks.dks facebookside, og følg dem. De har nemlig også andet smart hår-gejl!

10 kommentarer

  • camilla

    har du ikke udgivet det her én gang allerede?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Nej 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anonym

      Jeg er altså også ret sikker på at du har udgivet det før. Jeg har læst indlægget og set billederne før.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Men det har ikke været udgivet før.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emilie-Oline

      Jeg har også læst dette indlæg før, men nogle gange kan der godt ske fejl mht. udgivelserne af indlæg – det har jeg i hvert fald erfaret på andre blogs, hvor indlæggene lige pludselig ikke er der, og så kommer de igen et par dage senere. Så jeg tror ikke, det er, fordi Lærke lyver eller prøver på at snyde eller noget, lol.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Thank you! Tror det er sandt, hvad du siger 🙂 Har ihvertfald ikke selv gjort det.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

    Det her indlæg har altså været udgivet før, jeg kan tydeligt huske det! Tænkte også det var mærkeligt at du postede det igen..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Jamen altså, for søren, jeg prøver jo ikke at snyde jer! Jeg har ikke(!!) udgivet dette indlæg før. Men som emilie siger, kan der være sket en fejl…

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Tillykke med dit fine glattejern! Jeg har også ghd og er vild med det! Mit er dog købt for maaaange år siden, før de kunne fås i fancy farver. Men det er jo stadig et fantastisk værktøj til håret og som du siger, så fungerer det bare perfekt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION MONDAY