INSTAEGO

GALLA POLY

Skærmbillede 2013-05-03 kl. 14.52.28
J
eg har fået nogle ønsker om en galla polyvore, and here it is: min polyvore kan findes her.

Første outfit fra venstre, er klart det mest afslappede. Til de piger, der ikke gider hæle, og som måske ikke er så meget for det helt fine.
Jeg tænker, at en kort, stram kjole med helt stramme ærmer, samt et par flade nittersko og en stram hestehale, kunne se SÅ fint ud sammen. Og selvfølgelig en fin taske ved siden af. Natural make-up, enten kun med foundation, pudder og mascara, eller måske også med lidt mørkere øjne.

Andet outfit i midten, er en smule finere end det første. Det er rocket med en lidt speciel kjole, den er nemlig asymmetrisk, og sidder virkelig flot om bryst og hals. Selvfølgelig med rockede stilletter! Tilsat en bordeaux  neglelak, smokey eyes og entet løst, rodet hår, eller en stram, lav knold.

Tredje outfit er klart det fineste og mest “galla-agtige” – sort, gulvlang kjole, stilletter, fin taske og læbestift. Jeg ville lave store krøller, tage knaldrød læbestift på og så ellers bare en helvedes masse mascara og noget øjenskygge i naturfarver.

Hvilket outfit synes I bedst om? xx

3 kommentarer

  • Emilie-Oline

    Kjolemæssigt er jeg helt klart mest til den sidste kjole, hvad angår galla. Skomæssigt ville jeg ikke vælge nogle af disse tre par, da jeg ikke synes, de to første er specielt galla-agtige, og det sidste par er grimt, synes jeg 😀
    Hvad angår taskerne, er alle tre tasker jo til at dø for – SÅ lækre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Hvad blev der af jeg blogger hver dag ??? :((((( (Tag det som et kompliment, det jeg savner)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Buy Blazers jersey for kids

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAEGO