collection of bags

FAVORITE KIND OF FOOD

IMG_5020IMG_5022IMG_5024IMG_5029IMG_5031IMG_5035IMG_5041

Day 5 af 30 days homemade challenge: En opskrift på én af dine livretter og billeder af processen

WOK: Denne ret er min absolutte livret. Jeg laver det mindst 1 gang om ugen, og så laver jeg som regel nok til at kunne få en lækker frokost med i skole eller på talentskolen, dagen efter.

Du skal bruge:
Soya -hvidløg – chili – chilisauce – honning eller sirup – kyllingkød – grovpasta/nudler, grønsager (spirer, sukkerærter, porrer, gulerødder, broccoli, citron)

Processen:
Jeg starter med at lave en marinade af Soya, hvidløg, chili, chilisauce og honning eller sirup. Derefter skærer jeg mit kød ud (kylling) i små stykker, og lægger det i marinaden. Jeg kommer det i køleskabet og venter 2 timer med at lave wokken. Efter de to timer, skærer jeg grønsager ud og starter min pande op og steger kyllingen. Når kyllingen er helt stegt, smider jeg grønsagerne på panden og skruer lidt ned for blusset og lader det “simre” lidt – i mellemtiden koger jeg pasta. Når jeg føler at det har fået nok, og når pastaen er færdig, smider jeg det på panden og kommer til mere soya i. Jeg plejer at rive lidt citronskræl udover retten til sidst, så det får en snert af surhed, og voila: færdig med min livret.
Jeg plejer at være cirka en 20 minutter til en halv time om at lave retten, men den kan sagtens laves på kortere tid!

14 kommentarer

  • Det ser ret lækkert ud:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Det lyder som en god opskrift. God ide med marinering af kyllingen. Det må jeg prøve en dag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • anonym

    Det lyder og ser lækkert ud 🙂
    Et lille tip: Kom citron saft i kyllinge marrinaden. Citronen opløser kyllingens proteiner, og så bliver det super mørt og ekstra lækkert 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • det er virkelig én af de opskrifter man bare skal lære i hovedet – så simpel og lækker

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

    Ser super lækkert ud! Steger du pastaen sammen med grøntsagerne, eller hver for sig? 🙂 Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanna

    Hvor meget skal man bruge af hver ingrediens til marinaden?
    Vil prøve at lave retten i dag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Mmmmh, øhm. Bare så det ser godt ud, haha 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Hej lærke
    det ser super lækket ud, er det en meget stærk ret ? nu hvor der både skal chili og chilisauce i??
    og hvor har du opskriften fra? sådan så man kan se hvor meget man skal bruge af hver ting 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Lidt stærk vel 🙂 Jeg har selv lavet opskriften 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

collection of bags