BEING SENSITIVE

collection of bags

IMG_5007 IMG_5014 IMG_5016 IMG_5015
Dag 4 af 30 days homemade challenge: Taskesamling

Balenciaga suede shoulder bag: Jeg fik denne taske i 18års fødselsdagsgave af min dejlige kæreste, Rasmus. Den er perfekt til byture, da der er plads til både make-up, pung og mobil. Tasken er i ruskind, og så sent som i fredags blev der spildt stearin på tasken, og derfor er den lidt grim i farven nu. Er der nogen der har nogle råd til, hvordan man fjerne stearin fra en ruskindstaske?

Balenciaga day: Denne taske fik jeg af Marie i 17 års fødselsdagsgave. Jeg har både anvendt den som by-og-skoletaske. Der kan lige nøjagtigt ligge en macbook pro i den. Desværre er den ikke så anvendelig som skoletaske, da den gør lidt ondt at have på skulderen, hvis der er for meget i den. Som weekendtaske er den ret fantastisk. Jeg kan have de nødvendige ting i den, så som undertøj, nattøj, almindeligt tøj, make-up og tandbørste. Jeg bruger den næsten altid, hvis jeg skal hjem og sove hos min kæreste.

Alexander Wang Mini Brenda: Drømmetasken, jeg fik af min mor og far i for-fødselsdagsgave, da jeg blev 16 år. Jeg havde ønsket mig tasken i evigheder, og jeg var lykkelig, da jeg fik den. Det var da min far var i Afghanistan, jeg fik den, og jeg har brugt den til cirka alle byture, siden da.

Balenciaga first:  Endnu en taske, som jeg fik af mine forældre for mange år tilbage. Jeg fik tasken i 15 års fødselsdagsgave, og det var min første rigtig dyre item. Jeg var simpelthen så glad, og den har været brugt rigtig meget siden. Marie har også haft lånt tasken i sommer.

6 kommentarer

  • Mener der er et husråd der siger at man skal lægge et kaffefilter oven på hvis man har spildt stearin på textil og så stryge henover med et varmt strygejern.. om det virker på ruskind må du endelig ikke hænge mig op på 😉 du kan læse om det her: http://www.fakler.dk/info.asp?text=25

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

    Du er så heldig, at du nærmest får en smæklækre taske hvert år, på din fødselsdag! :-))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Prøv og kom tasken i fryseren, således at den bliver helt stiv, hvis du er heldig kan du bagefter pille stearinen af (altså mens den er frossen). Det har hvert fald lykkedes for mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Desværre er stearinen gået helt ned i tasken :-((( må vidst hellere sende den til et renseri!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEING SENSITIVE