JEG HAR BRUG FOR JERES HJÆLP: AUTOSTOL

SKAL MAN BRUGE BØRNEPENGENE PÅ SIT BARN?

img_5605

APRIL! Ved du, hvad det betyder? BØRNEPENGE. Yes! Personligt er børnepenge virkelig en ekstra lille gave, jeg får hver tredje måned. Da jeg er på SU men Kristoffer (heldigvis) arbejder, har vi faktisk et budget, hvor vi ikke behøver inkludere børnepenge. Det vil altså sige, at når børnepengene tikker ind hver tredje måned, kan de bruges på lidt af hver. Lilli mangler absolut INTET – og hun er forsynet med hele TO børneopsparinger, så ikke engang dét kan pengene gå til. Så når vi får børnepengene sørger vi selvfølgelig for at købe noget til Lilli. Bare en lille gave. Denne gang skal pengene (desværre, ha), gå til en ny autostol til Lilli, da hun bliver 9 måneder lige om lidt, og derfor skal skifte. Men alle andre måneder kunne pengene lige så godt gå til at Kristoffer og jeg tager på date og spiser noget god mad, eller køber noget til os selv.

Jeg forstår at pengene er til barnet. Men nu har vi heldigvis så godt styr på økonomien (ikke at vi har mange penge, bare styr på pengene!), at jeg ser pengene som noget ekstra til at lave noget særligt som familie (eller mor og far). Jeg kunne forestille mig, at når Lilli bliver ældre, vi vil bruge pengene på at tage på en lille ferie, eller tage i tivoli/zoo mm.

Pengene er virkelig rare, når man skal have noget stort til baby/barn, som for eksempel autostol, varmt tøj, vinterstøvler og så videre, og jeg er meget taknemmelig for at bo i et land, hvor man får hjælp til at være forældre.

Hvad er din mening? Hvad bruger du børnepengene på?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR BRUG FOR JERES HJÆLP: AUTOSTOL