JEG HAR VÆRET TIL FRISØR!

BRYLLUPS-LOOKET

image image

 

I lørdags var jeg til min fætters bryllup. Det er faktisk første gang, jeg “rigtig” har været til bryllup, så det var en ret stor ting for mig. Jeg havde fået en ny kjole af Marie, som jeg havde på, og så mine høje sko fra Gardenia, og håret sat lidt rodet op, samt en lidt finere og mere festlig make-up, en jeg er vant til.

Brylluppet startede klokken 14, og vi tog hjem som nogle af de først klokken 01.20 cirka, så man kan vidst godt sige, at det var en festlig aften, med helt fantastiske mennesker og godt humør. Vi tog “tidligt” hjem, fordi jeg var træt i kroppen, havde plukkeveer – og faktisk kastede op. Tror lige det var en lidt for lang dag for en gravid, så det var nu alligevel dejligt at komme hjem i seng. Og så skulle vi jo også flyve søndag, så jeg synes det var rart at være udhvilet.

2 kommentarer

  • Petrine Leschly

    Hej Lærke, hvis du har lyst, vil det være rigtig fedt med et indlæg om hvordan og hvorledes i har arrangeret jeres tur til spaninen, er det med et rejsebureau eller Airnb osv? 🙂 Håber i nyder det. Bedste hilsner Petrine

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Det er med “Hidaways” – Søg på bloggen, og så tror jeg, indlægget kommer frem 🙂 knus <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR VÆRET TIL FRISØR!