MY TOP 6 BEAUTY TIPS

THIS WEEKEND

Fotografi den 11-05-14 kl. 21.14Fotografi den 11-05-14 kl. 21.13 #2
I denne weekend havde jeg egentlig planlagt en masse gode indlæg til jer, som af én eller anden grund er blevet slettet, og jeg kan ikke finde dem igen, så derfor tænkte jeg, at jeg bare lige ville lave en hurtig update, og fortælle, hvad jeg har lavet i weekenden.

Fredag hyggede jeg med min veninde, Stine. Vi spiste god mad, drak vin (og en masse andet med procenter), og så tog vi til næstved, hvor jeg tog i byen med tre andre veninder. Det endte med at blive en ret vild (og meget fuld) nat, og jeg endte med at sove halvanden time(jeg var hjemme klokken 05.30, av av –  inden jeg skulle mod næstved for at tage toget til vordingborg, og så bussen videre til Møn. Ja, møn…. Vi havde nemlig teaterweekend med talentskolen og med Cantabile 2, hvor vi skulle lave noget, der hedder “Human Specific”. Vi skulle lave forestillinger, søndag (i dag). Det har været en ret spændende oplevelse, at vi i forestillingen gik meget ud fra personlige følelser, og det at være sig selv i en forestilling, og ikke “spille” teater, men i stedet være sig selv. Vi spillede i en kæmpe sal, og lørdag aften tog vi alle hen i den hyggeligste og største lejlighed, som hele holdet skulle sove i, sammen.

I dag er jeg træt, og denne uge skal virkelig bare overstås. Jeg har forresten fået en masse lækkert og nyt tøj, som I noooook skal få at se i løbet af ugen!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY TOP 6 BEAUTY TIPS