SUMMER OUTFIT

MARKBERG X VILDE KANINER

IMG_6808 IMG_6809 IMG_6810
Det er mig en stor ære at præsentere jer for denne smukke taske, designet af min dygtige storesøster, Marie Jedig fra Vildekaniner.dk. Tasken er designet i samarbejde med Markberg og er én af de fem tasker, designet af store, danske bloggere, som kan stemmes på i “The Battle By Markberg”, lige her.

Marie beskriver selv sin taske med disse tre ord: Rå, minimalistisk, anvendelig – og jeg kan kun give hende ret. Jeg har selvfølgelig selv allerede købt tasken, og det samme har min mor, så vi har to eksemplarer herhjemme, og jeg har haft tasken med, hver gang, jeg har været i byen, siden jeg fik den. Jeg er selvfølgelig super stolt af min søster, og jeg ville til hver en tid stemme på hendes taske som den flotteste, ikke kun fordi det er Marie, men også fordi det helt klart er den flotteste af taskerne, i mine øjne. Materialerne er indpræget kalveskind, kalveskind med hår, 100% bomuldslining, og så er der en metalkæde i stropperne. Tasken måler 24cm + 15cm + 3cm.

Jeg vil i slutningen af ugen, lave en polyvore med inspiration til outfits med tasken som tilbehør, og indtil da kan I se Maries indlæg How To Style” 

Du kan stemme på Maries design lige her, og købe tasken her.
Du kan stemme indtil den 11. maj, så skynd dig inden det er for sent.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER OUTFIT