GET TO KNOW ME #1000

IMG_0285 IMG_0233

Jeg hader at bruge penge, og får altid de vildeste hedeture, når jeg bruger penge på tøj og andre ret nødvendige ting, men alligevel har det lykkes mig at bruge cirka 30.000 kroner den sidste måned på åndssvage ting // Jeg elsker brune øjne // Jeg forguder seriøst børn og deres ærlighed, og elsker at tilbringe tid med dem // Jeg har en svaghed for coralfarvet undertøj og badetøj(??) // Jeg troede at Lærke var et drengenavn, indtil jeg var 12 // Jeg kunne gå, da jeg var 8 måneder // Jeg er altid glad, med græder næsten hver dag // Jeg elsker at se andre mennesker grine // Jeg er utrolig kræsen // Jeg har gået på 6 forskellige skoler, men har altid boet det samme sted // Jeg nyder alenetid, men elsker at være i selvskab med andre mennesker på samme tid // Jeg har et stort ar over øjet, som jeg kun selv lægger mærke til på billeder // Jeg fik min første mobil da jeg var 6 // Jeg læste Harry Potter på engelsk i 5. klasse // Jeg knækker ryg og fingrer // Jeg foragter naturvidenskabelige fag// Da jeg var 12 år var jeg med i et afsnit af tjenesten, hvor jeg skulle have en lagkage i hovedet // Jeg har 4 fætrer og 4 kusiner // Jeg hader kage og chokolade, men har altid ønsket at kunne lide det // Jeg ville meget gerne til Afrika en dag // Jeg arbejder (og tænker) bedst efter klokken 23 om aftenen // Jeg kan rigtig godt lide at læse bøger, men gør det ikke så tit // Jeg vel aldrig rigtig, hvad jeg skal gøre af mig selv, når jeg får komplimenter, og ender altid med at lade som om, jeg ikke hørte det, fordi jeg ikke ved, hvordan jeg skal reagere // Jeg sover altid med åbent vindue (som i altid), og fryser meget sjælendt om natten // Jeg har spillet skuespil og sunget i 12 år // Jeg gik i skovbørnehave som lille // Jeg er meget udadvendt, og ikke særlig privat, men enormt genert i store forsamlinger // Jeg snakker meget // Jeg samler på Chanelneglelakker, og har pt. 31 // Jeg har tit mareridt // Jeg græder næsten altid til film // Jeg kan ikke tage i skole, uden musik i ørerne // Jeg spiser jordbær, året rundt // Jeg har rullet på rulleskøjter, eller løbet, næsten hver dag, de sidste 3 uger // Jeg synes det er meget svært at være sur på en ven, veninde eller familiemedlem i mere end én dag – også selvom jeg noglegange gerne vil være det.

11 kommentarer

  • Anja

    30.000 på én måned! Du prædikede den anden dag om, at du “ville ønske, du ikke havde brugt dine konfirmationspenge på andssvage ting” og at du “så gerne ville have en Chanel 2.55”

    Var der ikke råd til en Chanel for de 30.000? Jeg spørger bare. Når man laver sådan et indlæg, kan man vel tåle, at folk spørger.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Nej, for de ting, jeg har købt, er nødvendige lige nu. For eksempel en macbook til 16000

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Elisabeth

      Ikke fordi jeg vil kritisere dig på nogen måde, men så kan man altså godt blive lidt irriteret, når du snakker om at du ville ønske du havde råd til en Chanel, og vi andre får omkring 4000 om måneden, som vi skal klare os for. Synes godt vi kunne have undværet den information, fordi det i mine øjne bare virker som om du blærer dig. Sorry to say.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Jeg får også selv kun omkrign 4000 om måneden, noglegange mere, noglegange mindre. Det handler vel bare om at prioritere. Og hvorfpr er det galt at sige, at jeg ville ønske at jeg havde råd til en chanel??? Det forstår jeg faktisk overhovedet ikke, har vi ikke alle dyre ønsker, vi ville ønske, vi havde råd til, eller hvad? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Thea

      Det handler jo lige netop bare om prioritering op opsparing – evt studiejob 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Præcis 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    30.000 ?! Du mener vel 3.000 .. Oder was? I så fald: hvor kommer pengene fra?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Nej, 30.000. Det vil jeg gerne holde for mig selv egentlig 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maja

      Forståeligt nok – og sorry, hvis jeg lige var lidt efter dig! Jeg var bare lidt mundlam og hurtig ude med riven! Men hey – du fortjener at forkæle dig selv, sødeste Lærke! 🙂 Hav en dejlig regnfuld onsdag! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er SÅ køn Lærke 🙂

    Og ps., vær bare glad for du ikke kan lide kage og chokolade!! 😀

    http://www.dervarengangenpige.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHO ARE YOU?