FOR CHRISTMAS

SLOW DANCING IN A BURNING ROOM

Photoshoot fra i lørdags, som min mor og jeg lavede lidt for sjovt. Det her er kun en lille del af billederne, og resten bliver postet på onsdag eller torsdag.
I morgen skal jeg til forundersøgelse på slagelse sygehus, da jeg snart (forhåbentlig) skal have fjernet mandler. Har haft 4 halsbetændelse, siden jeg startede i 2.g og er ærlig talt sindssygt træt af det, så jeg håber på, snart at få dem fjernet – er virkelig nervøs for det, har fået at vide at det skulle gøre meget ondt – udover det, kan jeg ikke spise “ordentlig” mad i en uge, efter operationen, øv, så må jeg jo leve af milkhake, smoothie og suppe!

Hvad synes I om billederne?

26 kommentarer

  • Vildt flot kontrast med det sort/hvide :-))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Sophie

    Pisse hamrende flotte. Hold op hvor er du smuk Lærke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er skide smuk, Lærke!

    Er halskæden den samme, som den fra din giveaway? Eller er det den med dig og Maries forbogstaver? 🙂 Den er virkelig flot!

    nckopp.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lærke Jedig Jørgensen

      Det er den samme som den fra Give-awayen, har selv fået den, og jeg ELSKER den! Og tak <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Den er virkelig også bare fantastisk smuk! Endnu pænere på end på billederne af den alene!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er virkelig smuk, Lærke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ååh Lærke du er så smuk, så smuk. Elsker kontrasten af det hvide og det sorte og lyset på billederne. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er så smuk! Er vild med det sidste billede 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Flotte, flotte billeder!
    Håber virkelig for dig du snart kan få fjernet de mandler, det er ikke værd at gå og have halsbetændelse hele tiden. Fik det gjort for et par måneder siden, og selvom de to uger ikke ligefrem fra de sjoveste i mit liv, er det, det bedste jeg har gjort for mig selv. Og man skal allerede spise brød og almindelig mad fra dag to, heldigvis!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lærke Jedig Jørgensen

      Tak for kommentaren, selvom den gør mig lidt bange,men godt at vide, at man kan spise lidt almindeligt mad efter kun 2 dage! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • smukke billeder ….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gider du lige lade være med at have så flot et hår 😛 det er da frustrerende!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nethe

    Hej Lærke 🙂 Normalt kommenterer jeg ikke sådanne indlæg, men jeg blev nødt til det nu 😉 for guds skyld (eller din egen), overvej nu lige en ekstra gang om det er værd at få fjernet de mandler!! jeg fik fjernet mine for snart et år siden og jeg kunne ikke bevæge mig ud af flækken i næsten halvanden måned efter. Det gør så ondt Lærke.. og det der med at man ikke kan spise ordentligt mad en uge efter, er en løgner.. prøv med en måned! og i den tid kan du ikke engang drikke milkshake eller suppe for man må ikke få varm mad og du kan simpelthen ikke få noget ned, så så nemt er det bare. jeg levede af isterninger som jeg suttede på, for at få en smule væske og tabte mig over 10 kg. og så snart sårene begynder at hele har man rådden smag i munden som ikke kan forsvinde – ligegyldigt hvad man gør. Man siger at det kun gør mere og mere ondt jo ældre man bliver. Jeg var selv 18 og har normalt ikke en lav smerteterskel, men hvis jeg stod i den situation igen, havde jeg ikke engang overvejet at sige ja til den operation! jeg overdriver ikke! tænk over det en ekstra gang Lærke, og læs lidt om andres erfaringer på nettet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Frederikke

      Jeg er til dels enig med ovenstående. Fik fjernet mine da jeg var omkring 20 år. Og det var slet ikke en sjov oplevelse. Den første dag eller to gør ondt, fordi du får skåret mandlerne væk, men ikke lukket såret igen. Derfor skal kroppen selv danne sårskorperne, hvilket selvsagt gør nas. Når de så begynder at falde af, så gør det vanvittigt ondt igen. Hold dig fra mælkeprodukter de første par dage, da det blot øger din slimproduktion – tro mig, du vil ikke have slim på sårene eller noget som helst, der skal hostes op. Men når sårskorperne falder af, så fyr den op for Ben&Jerry’s – her gavner den øgede slimproduktion nemlig den nye hud, der ligger og gemmer sig under skorperne.
      Nå ja, find dig en sindssygt interessant og tidskrævende hobby til tiden, hvor du skal komme dig efter operationen. Man keder sig bravt 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Du må bare håbe på, at du er en af de heldige.
      Det er åbenbart helt vildt forskelligt fra person til person, som man jo kan læse på de to tideligere kommentarer. Jeg fik fjernet mine da jeg var 18. Jeg kunne først begynde at spise normalt og smertefrit efter 14 dage og kunne ikke synke ordentligt de første par måneder. Det er den største smerte jeg har været udsat for. Det er forfærdeligt, det skal du være forberedt på MEN, jeg er SÅ SÅ SÅ lykkelig for, at jeg fik operationen for man slipper ikke kun for halsbetændelserne, men man bliver også mindre modtagelig overfor andre sygdomme, som fx slemme forkølelser! Det hele værd! Held og lykke!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skide lækre billeder! Og godt at høre, at der er noget der kan hjælpe på dine mange halsbetændelser!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fede billeder – og skønt at det er din mor, som har taget dem 😉
    http://www.breakfastwithhepburn.blogspot.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Sindssygt flotte billeder! Du vil tilfældigvis ikke sælge den kjole, vel? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR CHRISTMAS