BIKINISÆSON?! BILLIGE, SMUKKE BIKINIER

EN HELT SÆRLIG MILEPÆL – OG NOGET OM MIT NYE HÅR

preggos
I dag er en helt særlig dag. Jeg har nemlig, i dag, været gravid i 30 uger, og går altså ind i min 31. graviditetsuge nu. Det betyder kun 7 uger til lillepigen kan melde sin ankomst, uden at være i kategorien “for tidligt født”. Derudover er der kun 10 uger til termin – og det betyder, at jeg har været gravid i 210 dage, og kun har 70 dage tilbage (eller rettere: 2 måneder og 10 dage).

Lilli blev scanning til at være omkring de 1300 gram i lørdags, altså ikke særlig stor. Det betyder at hun nok er et sted mellem 1400 og 1500 gram i dag, og har en længde på cirka 38 cm. Snart rammer virkeligheden – og for første gang, nogensinde, er det dét, jeg glæder mig mest til i hele verden! Egentlig ville jeg bare ønske at de næste 2 måneder var væk, når jeg havde talt til 10, men der er heldigvis også en masse at se frem til det næste stykke tid.

Om en uges tid skal jeg til min fætters bryllup. Jeg har fået en fin kjole af Marie, og jeg glæder mig til at skulle gøre noget ud af mig selv.
Dagen efter brylluppet, flyver Kristoffer og jeg til spanien, på 5 dages ferie, og det bliver SÅ dejligt. Jeg har netop købt mig en bikini, og jeg føler mig, for første gang, nogensinde, virkelig smuk i bikini.

Derudover er der jo sommerferie lige rundt om hjørnet, og jeg er netop startet på 3. og sidste modul dette semester på pædagoguddannelsen. Jeg mangler kun at lave en individuel opgave, samt en gruppeopgave, og så er der ellers ferie  (og barsel) den 22 Juni!

Jeg synes det var lidt sjovt at lave en collage med billeder, jeg har tager under graviditeten. Se, hvordan jeg bare følte mig HELT VILDT tyk i uge 14, på billedet under testene, og igen i uge 16, 17 og 22 på de andre billeder. Jeg har faktisk svært ved at huske, hvordan min krop så ud før min graviditet, for hvis jeg virkelig følte mig så tyk på første billede i uge 14, så kan jeg umuligt have været særlig stor, inden min graviditet. Men det kan jeg simpelthen ikke huske!

Jeg lovede jer forresten billeder af mit nye hår, i går… Men det er sådan, at jeg lige skal vende mig til det, før jeg kan overskue at tage billeder af det… Mit hår er jo stadig vildt slidt, fordi jeg stadig har lidt hår, der er kortere end det andet, fra det faldt af, og derfor fik jeg klippet ret meget af det, tyndet ud, for at det “passer” bedre i længderne, og så fik jeg farvet striber. I skal selvfølgelig snart få det at se. Men jeg bliver nødt til lige at blive lidt gladere for det, selv, først.

2 kommentarer

  • Sophia

    Hej Lærke,

    Må man skrive til dig på mail for at få nogle råd? Det virker måske lidt skørt, men jeg har en følelse af, at du måske vil kunne rådgive mig lidt bedre i og med, at du, ligesom jeg, er lidt sensitiv, når det kommer til forandringer i livet.
    Du skal ikke føle dig bundet til at svare mig, men hvis du skulle have tid, ville jeg bestemt værdsætte det.
    Knus en fast læser siden andtheblack.dk 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Selvfølgelig! Find mig på facebook 🙂 Lærke Johanne Jedig

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIKINISÆSON?! BILLIGE, SMUKKE BIKINIER