OUTFIT OF THE DAY

OUTFIT OF MY DREAMS

lærkeCollage lavet af Marie: 1. Acne Studios, 2. T by Alexander Wang, 3. Givenchy, 4. Bjørg, 5. Jane Kønig, 6. Acne, 7. Rick Owens, 8. Balenciaga

Hvis I tænker: Hey Lærke, hvordan ser dit drømmeoutfit ud? – så skal i bare kigge her, der er links til alle tingene oppe over. Det er et meget mig-agtigt outfit, og jeg har faktisk mange af tingene, eller noget der ligner. Jeg har selv love-tag, tasken og jakken. Jeg har solbriller der ligner, t-shirts der ligner og en nederdel som ligner den fra Alexander wang.
Jeg synes det er et fint og råt outfit, og lige for tiden har jeg særligt et crush på skoene fra Acne. Ak, ja. Måske når jeg bliver rig?

Hvordan ser dit drømmeoutfit ud?

7 kommentarer

  • Lækre solbriller:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

    Jeg ville bare lige sige, hvis du ikke selv har opdaget det, at det er meget svært at læse skrifttypen i dine indlæg, og ved nogle af bogstaverne kommer der kun firkanter. Det er super ærgeligt, for det bliver svært at læse dine indlæg!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gertrud

    Åh, det outfit kunne jeg også godt tænke mig at have!
    Jeg er især vild med solbrillerne, jakken og t-shirten 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Jeg har været forelsket i jakken fra Rick Owens, siden jeg første gang så den på dig. Den er simpelthen perfekt! Ved du, hvad modellen hedder?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT OF THE DAY