I JUST FELL IN LOVE

WITH A LITTLE HELP FROM A FRIEND

tumblr_lvvqs1fjzJ1qf36j4o1_500 tumblr_l7ky4ezaZp1qd3j6eo1_400 tumblr_lcjsc7mspw1qaweheartit tumblr_mcb0p6U4jH1r3epayo1_500

Vi nærmer os snart juleaften. En aften, hvor hygge det eneste, der står på menuen. Juleaften har altid været min yndlings dag på hele året, fordi dagen altid står på film, lækker mad, dansen om juletræet – og selvfølgelig gaver – alt sammen med familien.

Jeg kom til at tænke på noget, da jeg shoppede julegaver til familie og venner… Det er ikke alle, der er så heldige som jeg. Jeg ved godt, at gaver ikke er det aller vigtigste juleaften. Men for mig betyder gaver meget. Ikke nødvendigvis at få dem, men at give en gave til nogen, man holder af – det er noget af det aller bedste, jeg ved. Uanset pris.

Jeg vil derfor gøre noget, jeg ikke har gjort før. Jeg vil uddele gaver til jer, fra egen konto. Ingen sponsorerede give-aways, eller andet. Fordi jeg har lyst til at gøre nogen glade.

Jeg har 5 forskellige gaver, og der kommer ingen billeder op af det. Første gave er en Chanel neglelak, anden gave er et rigtig flot guld ur fra Asos, tredje gave er et Jane Kønig smykke, fjerde gave er en sølvnederdel fra monki, og sidste gave er endnu et smykke. Alle gaver er ubrugte, eller næsten ubrugte. Uret, neglelakken og nederdelen er total ubrugt.

Hvis du synes, du fortjener at vinde én af disse gaver, skal du skrive i en kommentar, hvad du laver juleaften, og hvorfor du skal vinde – for der skal være en grund til, at du tilmelder dig konkurrencen. Du skal skrive navn og mail.
Konkurrencen er tildelt familier og unge med få ressourcer, så det er meget vigtigt, at du ikke finder på historier, og at du lader dem komme til, der har brug for det. Du kan også tilmelde dig på vegne af dig mor, søster, veninde, eller andre, du synes fortjener en gave, som de måske ellers ikke havde fået. (bare husk at skrive det i kommentaren).

125 kommentarer

  • Mette

    Juleaften skal jeg holde med min mor. Vi er for første gang samlet alle sammen og det bliver super hyggeligt!
    Jeg skal vinde, fordi jeg er udeboende studerende uden nogen julegave-penge på kontoen, så derfor ville det være dejligt alligevel at kunne uddele en julegave alligevel!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Hej Lærke
    Jeg skal være sammen med min familie juleaften hjemme hos min storesøster! Jeg syntes at jeg skal vinde for min familie ikke har mange penge og jeg derfor syntes det ville være dejligt at få en julegave fra dig af.

    Jeg syntes det er flot af dig at du gør det 🙂
    Hilsen Emilie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ninna kirkegaard

    I år skal jeg for første gang i mit liv holde juleaften et andet sted end mit hjem. Vi skal holde jul sammen med min mors 3 søstre, mine kusiner, fætre, onkler og hvad der ellers hører til. Vi bliver ca. 20 personer og det kommer til at tage 4 timer at pakke alle de gaver ud, haha. Jeg glæder mig til at holde jul et andet sted men det bliver også lidt mærkeligt.
    Virkelig lækre gaver der er på spil, kunne så godt tænke mig at vinde en af dem, som jeg kunne videregive til min roomie fra efterskolen, som jeg gik på sidste år. Hun er simpelthen som en søster for mig, vores hjerter banker i takt, og vores tanker tænker ens. Vi er som gøg og gokke, vi komplimentere hinanden så godt, men på den anden side så dårligt. Jeg savner hende simpelthen så meget hver eneste dag. Derfor vil jeg gerne give hende en julegave, fordi jeg elsker hende og fordi jeg aldrig slipper hende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freya Kruse

    Jeg holder juleaften skiftevis hos min far og mor. I år skal jeg holde med min far og hans nye familie, det er lidt anderledes hos ham da min fars kæreste også har fødselsdag juleaften. Morgenen står derfor på boller og lagkage, og aftenen står på and og julemad.

    Jeg synes da jeg skal vinde fordi jeg selv kun er 15, og min konto er helt tømt, efter alle pengene er brugt på min extra store familie. Jeg klager ikke og elsker min store, sammensatte familie, men det ville ikke skade med en gave til mig selv 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Hej Lærke
    Jeg skal holde jul sammen med min familie hjemme hos min storesøster
    Jeg syntes jeg skal vinde én af gaverne fordi mine forældre ikke har mange penge og derfor ikke har mulighed for at give andet end en lille gave, derfor syntes jeg det ville være rigtig dejligt at vinde en fra dig af.
    Hilsen Emilie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rie

    Jeg skal holde jul med mine forældre og søster+hendes familie på landet.
    Jeg synes bestemt at jeg fortjener at vinde, da jeg altid har uheld i både spil og kærlighed – så det må da være på tide, at jeg får held med et eller andet;)
    Glædelig jul.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil ikke have nogen gave, eller finde på en grund til hvorfor jeg skulle have den, for i grunden har jeg faktisk ikke nogen særlig grund – jeg vil derimod bare sige at jeg synes det er et super sødt initiativ, og du spreder den ultimative skønne julekarma <3
    Glædelig Jul Lærke – og til Jer andre for den sags skyld 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Hej Lærke 🙂

    Sikke en fin giveaway

    I år skal jeg holde jul sammen med min far, bror og min farmor og farfar, som vi altid gør 🙂 Jeg vil gerne tilmelde mig på vegne af min farmor. Hende og min farfar er begge på pension, så de har ikke så meget at gøre godt med længere. Men alligevel finder de altid penge til at købe gaver til os, og finder tid til at hjælpe min far, som er alene med min bror og jeg. Så det kunne være så fedt, at give hende en ekstra julegave i år, som tak for al den hjælp vi har fået igennem årene 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle Rasmussen

    Jeg har en meget lille familie, bestående af min mor, og mormor – har altid kun holdt juleaften med min mor, fordi min familie ikke kan sammen. Og det samme igen i år. Det der er anderledes i år, er at vi ikke skal have nogle gaver rigtigt juleaften, fordi min mor ikke har så mange penge, så istedet får vi gaver når der januar udsalg. Det ville betyde meget for mig, at have lidt ekstra at pakke op, da det aldrig bliver til meget..

    God jul 🙂
    Michelle

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Inden jeg starter, vil jeg gerne sige, hvor grænseoverskridende jeg synes, dette er, fordi jeg skal til at dele noget, der er vildt personligt, som de fleste faktisk ikke engang ved. Men jeg gør det, fordi jeg synes, min mor fortjener at vinde, og jeg derfor synes, det ville være egoistisk af mig ikke at melde hende til dette, bare fordi jeg synes, det er grænseoverskridende.

    Jeg synes, min mor fortjener Chanel-neglelakken, fordi min mor er alenemor til 4 børn (mig og mine tre mindre søskende). Hun gør alt for os og gør alt for, at vi ikke skal mangle noget – især i julen, på trods af hun fra den 1. december “mistede” sit job (hun vidste godt, hun kun kunne være der til den 1. december = grunden til jeg skriver “mistede” i gåsetegn), og hun mistede sin far for blot tre uger siden (dagen før min 20 års fødselsdag). Men alt det har ikke stoppet hende fra at forkæle os eller give mig en fantastisk fødselsdag. Hun har lavet kalendergaver til os alle 4 (og jeg bor endda ikke engang hjemme!), og hun har handlet en masse lækre juleting ind (og hun er ikke færdig) og købt sindssyge gaver til mine søskende (jeg ved selvfølgelig ikke, hvad jeg får, hehe) – simpelthen for at give sine børn en god jul, hvor der ikke skal mangle noget. Hvilket jeg kan sige, der ikke gør. Mangler noget altså. He he.
    Jeg har selv købt en gave til hende, men fordi jeg i fra september til december (til januar får jeg igen flere penge i SU) kun har haft 37 kr. til rådighed (dette er til alt; mad, tøj, julegaver, toiletpapir, ALT!) hver måned, efter alle regninger er betalt (og nej, det er desværre ikke en overdrivelse!), har jeg derfor ikke haft muligheden for at købe noget ekstra specielt til hende, selvom jeg virkelig gerne vil. Derfor synes jeg, min mor skal vinde. Fordi hun har været igennem meget (mere end hvad jeg har skrevet i denne kommentar – især inden for den seneste tid), men stadig gør alt for, vi ikke skal mangle noget og viser så meget overskud 24/7. Fx i går fra kl. 22 til halv 2 om natten sad vi bare og snakkede om en masse ting, hvorefter hun kom i tanke om, hun skulle ud og bage boller til morgenmaden, på trods af hun skulle op lidt i 6 – altså 4,5 time efter.

    Juleaften laver vi følgende:
    Vi spiser brunch, som min mor har lavet til os på det fineste julebord, min mor har dekoreret og pyntet. Derefter får vi børn lov til at åbne en gave. Så går min mor i gang med forberedelserne til julemiddagen (and, flæskesteg, alt det, der skal laves/gøres klar i god tid). Vi hygger hele dagen. Ser julefilm og spiser slik, konfekt osv. I løbet af dagen sker det som regel, at vi gerne må åbne et par gaver (jeg gør ikke, jeg er 20, så jeg kan sagtens vente, haha). Så ser vi Disneys Juleshow, mens vi hygger med diverse ting og sager. Julestjernen og flag (for at fejre Jesu fødsel) kommer også på juletræet den 24. december. Vi spiser det lækreste julemad, min mor har lavet hele dagen, mens lysene på træet er tændt. Når vi er færdige med dette, åbner vi gaver, hvor den mindste får lov til at starte. Når vi er færdige med at åbne alle gaverne, går vi en tur, fordi min mor synes, det er hyggeligt at gå rundt og se, hvad andre laver juleaften (det er så hyggeligt at gå rundt og se, at andre fx danser rundt om juletræet eller stadig spiser). Når vi kommer hjem, spiser vi risalamande, og vinderen, der får mandlen, vinder mandelgaven. Derefter julehygger vi resten af aftenen.

    PS jeg synes, du er verdens sødeste for at gøre dette. Og jeg siger det ikke engang, fordi jeg gerne vil vinde, men fordi det bare er SÅ tydeligt, at du bare så mega gerne vil hjælpe, hvor du kan, og det skinner bare så meget igennem alle dine indlæg, og det gør mig SÅ glad. Da jeg læste dette indlæg og var i gang med at skrive, hvorfor min mor skal vinde, fik jeg tårer i øjnene, fordi dette indlæg er det bedste og smukkeste (ikke blot indlæg, men tekst generelt), jeg nogensinde har læst <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Hej Lærke 🙂
    Juleaften holder jeg med hele min familie hos min mormor og morfar i indre København og det glæder jeg mig utrolig meget til!
    Jeg synes jeg skal vinde fordi jeg aldrig har vundet i pakkeleg og jeg er ret sikker på det ikke kommer til at ændre sig i år 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie J

    Hej Lærke
    Virkelig god og rørende konkurrence du har lagt op!
    Jeg skal holde jul derhjemme med mine forældre (der lige nu gennemgår en skilsmisse, så dét i sig selv er ret anspændt), mine søskende, min farfar og to onkler.
    Jeg ville forære gaven til min ene onkel, der har haft det meget svært gennem mange år. Han har været helt nede i kulgraven og taget stoffer – været på 7 forskellige ungdoms(!!)uddannelser, hvor ikke én eneste er fuldført.
    Han er nu på vej op, har fået en fast bolig med hjælp fra sin mor og far, startet på en ny ungdoms(!!)uddannelse i en alder af 26 år. Han har også fået en kæreste – men han har ikke råd til at give hende en gave, eller nogen andre for den sags skyld. Derfor vil jeg give den til ham, så han kan give den videre til en, han vil glæde nytårsaften.

    Jeg ved, at han ville blive så lykkelig, fordi han altid bare får og får og får, men aldrig selv har én eneste gave med nytårsaften.

    Kærlig hilsen Emilie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria K.

    Jeg skal i år holde jul sammen med mine forældre, min mormor, min onkel, mine kusiner og deres kærester ude hos min moster og hendes mand. Sådan har vi holdt jul, næsten alle de år jeg kan huske, indtil 2010 hvor mine forældre, min onkel og jeg har holdt jul hos min mormor. Hvilket for mig var meget ujulet, da jeg forbandt juleaften med at være hos min moster og hendes mand. Derfor har de valgt at samle hele familien igen, for min skyld. Alt dette gør min moster, hendes mand og mine to kusiner for mig, på trods af, at de alle er berørte af, at min fætter døde i foråret – 29 år gammel. Jeg er så super rørt over, at de kan finde overskudet til alt det for min skyld, fordi de gerne vil gøre mig glad. Det skal lige siges, at jeg kæmper med depression og angst og har fornylig været indlagt efter selvmordsforsøg. Jeg ville elske at kunne give en gave videre til bare en af dem, bare for at vise dem hvor meget det betyder for mig, at de holder af mig og gør alt det for mig. Men når man er på su og knap nok har råd til den medicin der hjælper på angsten og depression, så er det desværre ikke gaver man kan glæde andre med, der bliver sat højste på priotetslisten. Hvis jeg vandt, ville tak kun være et fattigt ord, for du ville hjælpe mig med at glæde nogle af dem jeg holder allermest af! Glædelig jul til dig, Lærke – og ikke mindst dine kære!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sødeste Lærke! For det første vil jeg sige, at det er en hel utrolig ting af dig at gøre. Det er helt fantastisk, at du er så gavmild. Det er en af grundene til, jeg følger din fabelagtige blog.

    Jeg skriver dette indlæg, da jeg ikke selv har penge. Jeg har psykiske lidelser, som gør, at jeg ikke har mulighed for at have et arbejde, hvis jeg i hvert fald ikke skal gå psykisk ned. Min mor har det seneste år støttet mig mere end nogensinde, og jeg vil vise hende min taknemmelighed gennem julen. Jeg har været umulig og krævet hende en hel del tid – hun sygemeldte sig fra sit arbejde i et kvartal for at kunne støtte mig. Hun har taget med mig til psykiatrisk skadestue, hun har presset igennem, så jeg kunne få noget hjælp. Hun har gjort alt, der stod i hendes magt, og det har lykkedes hende. Jeg har fået det bedre. Jeg har det stadig ikke godt, men min mor binder mig til jorden. Hun giver mig lyst til at kæmpe videre. Jeg elsker hende så højt, og det vil jeg vise hende.

    Jeg har gået i tænkeboksen, og jeg er begyndt at tegne en del, så jeg vil give hende et par tegninger i julegave. Det er personligt, og jeg ved, hun vil blive glad for dem, men jeg synes, hun fortjener noget mere. Hun har været igennem alt det med mig, hvor hun samtidig har haft problemer af sine egne. Jeg ønsker at give hende en gave, som både har betydning for mig, men også for hende. Jeg holder jul med min mor den 23. december, da mine forældre er gået fra hinanden, og det i år er min fars tur til at have mig den 24. Nok er det kun lillejuleaften, og nok bliver vi kun min mor og jeg, men vi har det fantastisk sammen. Vores bånd er bedre end nogensinde før. På nogle punkter minder hun mig om en søster. Ligesom dig og Marie. I har samme interesser og I passer på hinanden. I støtter hinanden til hver en tid – Sådan er det også med min mor og jeg.

    For at opsummere: jeg ville blive ufattelig rørt og glad, hvis jeg vandt en af disse gaver. Jeg ville være stolt af mig selv, da jeg ville kunne give min mor noget, som jeg ved, vil have værdi for hende. Julen er hjerternes fest, og hos min mor og jeg, er det den, der kommer til at binde os endnu tættere. Vinder jeg en gave, vil jeg glæde min mor med den. Hun er et fantastisk menneske, som har gået igennem ild og vand for mig. Hun er fantastisk, og hun fortjener noget ekstraordinært.

    God jul og godt nytår!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • laura

    Juleaften er en helt speciel aften for min familie og jeg, da min bedstemor døde for 5 år siden juleaften. Derfor er juleaften altid lidt trist, selvom vi selvfølgelig hygger os sammen.
    I år skal jeg holde jul med min mor, bedstefar og min storebror. Det bliver kun os 4, da mine forældre er skilt.
    Jeg vil rigtig gerne vinde en af tingene, da jeg har valgt at flytte hjemmefra i en alder af 17 år, da jeg af personlige årsager ikke kan bo hjemme mere. Jeg kommer til ikke at have så mange penge at bruge på mig selv om måneden, så derfor ville det være rigtig lækkert at vinde sådan en fin ting. Denne jul kommer jeg også primært til at ønske mig støvsuger, brødrister osv, selvom jeg egentlig hellere ville ønske mig noget andet.
    Jeg ved godt der måske er andre der har mere brug for det end jeg, men alligevel synes jeg at jeg gerne måtte prøve 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Kære Lærke,
    Sikke et fint indlæg og en rigtig flot tanke samt idé.
    Da begge mine forældre er ude at rejse i julen – har jeg trods tilbud fra veninder og andet familie besluttet mig for, at gøre noget for andre. Andre end mig selv. Jeg har valgt at tilmelde mig som frivillig for Røde Kors, og skal derfor tilbringe min juleaften i selskab med hjemløse. Jeg glæder mig så meget, til at være med til at give andre en fantastisk jul.
    Jeg har ikke brug for nogle gaver, som du fint sponsorerer af egne penge, nej – jeg vil gerne vinde, så jeg kan tage en gave med til at ligge under juletræet, som en der fortjener det og behøver det- vil få.
    Jeg ønsker dig en fantastisk jul, og et lykkebringende nytår!

    Hilsen Malene

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • tina

    Hvaså Fie Lauersen!
    Der er vidst en der (IGEN) har været ude og finde inspiration hos andre bloggere. Hhahahahahahahhahahahahahahahahahahaha

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Hej “Tina”. Jeg må nok desværre meddele dig, at den fritid, jeg har, ikke går på at læse den kære frøken Fie Laursens blog. Så der må jeg sgu skuffe dig, og fortælle, at jeg ikke rigtig ved, hvad du mener. Men det er da skønt, at du altid kan finde noget at kritisere hér på bloggen. Selv når jeg gør noget som dette. Det må jeg indrømme, er lidt klamt af dig. Jeg håber at du bruger din tid mere fornuftigt, og at du stopper med at kigge på min blog, hvis du alligevel synes, at du kan læse alle mine indlæg på alle andres blog. Lær at være et bedre menneske. Du kunne eventuelt starte med at kigge dig selv i spejlet, og tænke: “Mmmmh, hvorfor har jeg mon brug for at være så inderligt tarvelig mod et menneske, der kun vil andre det godt?” – Så vil du finde fejlen. Jeg er sikker på, at de fleste mennesker vil være enig med mig, og se, hvem det i virkeligheden er synd for. Nemlig dig. Jeg håber du får en rigtig god jul med mange fantastiske gaver og masser af kærlighed – det har du vidst brug for, mere end nogen anden. Knus og julekys.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sofie

      Hvad er det fo noget pis lærke – den er jo tyvstjålet og det vel i princippet heller ikke noget hvis du så kunne være ærlig omkring det

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      For sidste gang!: jeg læser ikke fies blog (hvordan kan man overhovedet tro at jeg gør det, vores stil er så langt fra hinanden, som den kan være)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise Sjøberg

      Jeg har godt set indlægget hos Fie, og jeg er 100 % sikker på at jeg har set andre kendte lave denne slags jule-giveaway, så hvis Lækre har tyvstjålet ideen fra Fie, så har Fie med sikkerhed også tyvstjålet ideen fra en anden blogger. Fie er ikke den eneste det kommer med disse gavmilde idéer, der findes andre mennesker i verden der er lige så gavmilde som Fie.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette.

    Denne jul skal jeg være hjemme for mine forældre med både min mor og fars forældre.
    Jeg synes jeg skal vinde, ikke fordi jeg selv vil beholde den, men jeg vil videre give den til min far som skal give den til min kære mor. Hun er til dagligt alene med min bror og jeg, da min far arbejder fra mandag morgen til fredag eftermiddag og kommer så kun hjem i weekenderne. efter en måned hvor alt er gået galt for hele familien. Jeg blev selv påkørt i vores bil samt vores komfur, ovn og vaskemaskine gik desværre også i stykke så det hele skulle skiftes så med en mor der er arbejdsløs og med en far der kæmper med at tjene penge, har de besluttet ikke at forkæle hinanden med en gave, fordi pengene ikke er der! så håber jeg vinder så min far kan overraske min mor juleaften! 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juleaften skal jeg holde med min bror, far og mor (min mors søster, hendes kæreste og børn kommer dog også). Men jeg er lykkelig for, at vi skal holde jul sammen. Mine forældre er lige blevet skilt og derfor er sårbarheden stor her i juletiden, hvor det er første jul uden at være samlet på den helt rigtige måde. Jeg er bare så glad for, at de stadig er venner og har valgt at ville holde samlet jul. Det er så stort af dem, at hele mit hjerte svulmer af glæde. Dette er helt uden pis. Jeg er virkelig glad.
    Men det skal ikke være grunden til jeg vinder – jeg vil gerne fordi jeg har brugt alle mine penge (eller næsten…) på at finde de perfekte gaver og desuden rejse ud for at se efterskoleveninder (og give dem deres gaver)! Så ville det da ikke være helt slemt med en lille gave til sig selv i juletiden, he he..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Martine

    Hej Lærke. Jeg skal holde jul med mine forældre, mine tre søskende, min farmor, mine to nevøer og min søsters kæreste og hans forældre.
    Jeg synes, at jeg fortjener at vinde fordi jeg kæmper mig gennem hverdagen. Med skole og psykiske problemer. En af grundene til at jeg har ikke lyst til at komme i skole er pga. min musiklærer som ser ned på mig og er en smule led ved mig, uden at være det direkte. Jeg går til psykolog, men er stadig helt nede. Ingen forstår mig. Jeg vil bare være hjemme hele dagen og høre musik. Jeg drømmer SÅ MEGET om musik. Men min selvtillid er i minus og derfor giver jeg ikke nok af mig selv, især i musiktimerne. Jeg er helt færdig i hovedet.
    God jul søde Lærke.
    Hilsen Martine 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg vil gerne tilmelde en af mine aller bedste veninder, Dzenana. Dzenana er muslim og holder derfor ikke juleaften. Jeg ville selv synes at det var hårdt at alle snakkede om jul og alle fik gaver, undtagen en selv. Desuden har hun været igennem en lidt hård tid her på det sidste, så det ville være perfekt hvis hun kunne få en gave, som oven i købet ville løfte hendes humør gevaldigt. Jeg synes Dzenana skulle være den heldige at vinde en af de lækre gaver, som står på spil !!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • CV

    Vi skifter som regel mellem at holde juleaften med min farmor ,og med min mormor og morfar. I år skal vi holde jul med min mormor og morfar. Ingen tvivl om, at det bliver super hyggeligt.

    Jeg kunne rigtig godt tænke mig enten selv at modtage en gave, eller give en til en af mine nærmeste. Vores familie har i lang tid haft det svært, når vi nåede omkring julen. Min mor har været på dagpenge de sidste par år, hvilket egentlig kun rækker til mad. Min fars indtjening skulle derfor dække husleje, regniner, og en masse andet. Derfor har julen været en hård tid på året. Penge til julemaden, juletræet, gaverne, pynten, til konfekten, osv, har ikke hængt på træerne, og da jeg selv kun er 16, betaler jeg endnu ikke selv for julegaver, da jeg ikke er indehaver af nok penge, da jeg lige nu står uden job. Mine forældres budget har været minimalt i julemåneden, da de med min mors dagpenge og min fars indkomst alene, skulle sørge for gaver til hele familien, dem selv, til julemaden, og træet.
    Min far blev selvstændig i november, og min mor fik et job som kontordame, men da det kun er en måned siden, skal vi endnu spare. Vi har det sidste år kæmpet med en masse iblandt vores familie, som har taget hårdt på os alle. Vi er 3-4 i familien som inden for kort tid er ramt af depression, heriblandt mig selv, hvor jeg samtidig fik konstateret angst. Jeg mistede min farfar i 2011, og min farmor er endnu påvirket af det. Det ville været rigtig dejligt, at modetage en af overstående gaver, da der længe har manglet et smil og lidt glæde i vores familie.

    Jeg synes det er en smuk gestus, Lærke – og det skal du have ros for.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    I år fejre jeg ikke jul sammen med min familie. I år skal jeg tilgengæld på arbejde og knokle, hvilket i sig selv er fint nok, men hvem vil ikke holde juleaften sammen med familien? Mine bedsteforældre kommer ikke i år efter 21 år sammen hver jul, har mine forældre og bedsteforældre været oppe og tottes, så dem ser jeg nok ikke igen før de har rodet trådene ud. Det er selvfølgelig virkelig trist, og jeg kan ikke beskrive den følelse jeg har, både af vrede men også sorg. Jeg holder utrolig meget af min familie, og vide at jeg ikke kan gøre noget for at se dem alle sammen juleaften er virkelig hjerteskærende. Sidst jeg så mine bedsteforældre fra Bornholm er nok snart hen omkring 1 år siden.. hvilket efter min mening er alt for lang tid! Så jeg beder til at et julemirakel måske kommer forbi. Så at vinde en af gaverne ville klart gå til min farmor, som står mit hjerte utrolig nært!

    Kærligste hilsner fra Mie. Rigtig glædelig jul Lærke<3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line S

    Jeg skal holde jul med min mor, far, storebror, onkel, tante, to kusiner, farmor og farfar, hjemme hos min farmor og farfar. Vi skal lave alle de normale ting, intet specielt, eller anderledes, men det bliver garanteret vildt hyggeligt 😀

    Jeg synes egentlig bare jeg skal vinde, fordi at jeg havde en virkelig forfærdelig jul, og december sidste år, pga. min depression, så i år skal julen bare være god. Jeg er kommet ud af depressionen, og nu prøver jeg bare at forkæle mig selv. Jeg har bare desværre ikke tid til den helt store selvforkælelse pga. 9. klasse, så det bliver for det meste max. en omgang neglelak, eller en ansigts maske.
    Desuden kunne jeg godt bruge noget ny til garderoben, eller smykkeskrinet, det jeg har, ikke ligefrem er det mest festlige..

    Hav en god jul, søde Lærke. Hvor er du dog sød og gavmild!
    Der burde være flere mennesker som dig, i verden! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja K

    Jeg vil tilmelde min søde veninde Amalie, da hun i år skal fejre jul med hjemløse og folk der ikke har en familie at holde jul med. Hun vil gøre andre glade på den dag hun ellers plejer at holde med hendes egen familie. Det synes jeg er godhjertet og derfor fortjener hun en god gave. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Thaysen

    Hej Lærke,

    Jeg skriver ikke fordi jeg vil vinde, men jeg blev simpelthen nødt til at skrive en kommentar om hvor fantastisk det er, det du gør. Selvom det “bare” er en neglelak, et smykke, osv., så er det nogle lækre ting, der kan bringe varme. Sikkert meget mere end man kan forestille sig. Super flot og stort af dig, Lærke. Du er sgu sej.

    Kæmpe kram.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Super fin ting at gøre 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg skal holde juleaften hjemme, men jeg tilmelder ikke mig selv, jeg tilmelder mig på vegne af min søde, søde veninde. Min veninde har på det seneste været utallig prøver og scaninger igennem på rigshospitalet, fordi lægerne har en mistanke om, at hun har en hjerne svulst. ( Vi får svar på prøverne i morgen) Derfor har hun ikke det største overskud til at rende rundt og købe gaver, fordi hun bl.a. er helt psykisk nede. Og netop derfor ville det være fantastisk hvis jeg kunne give hende en ekstra gave, for at vise hende, hvor meget jeg holder af hende og altid vil være hos hende. Så det ville være intet mindre end fantastisk at vinde et Jane smykke til hende!

    Desuden fantastisk intitiativ Lærke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natascha Amalie Glentvor

    Jeg fejre jul sammen i min mormors hyggelige hus med min mors side af familien – det vil sige min lillesøster, mormor og selvfølgelig min mor selv.
    Jeg har endnu en lillesøster men som ikke er hjemme her til jul fordi hun er på high school i USA hvor hun skal være i et år.
    Det er mærkeligt for os at hun ikke er hjemme her til jul og vi savner hende en del.
    Hvis jeg skulle være så heldig at vinde en af de fine gaver ville jeg forære den til hende, måske sende den med posten hvis muligt og overraske hende 🙂
    Vi er begge ret vilde med Jane Kønig smykker så sådan et ville være helt vidunderligt at kunne give hende.

    – ellers vil jeg bare sige virkelig fin tanke, om det ikke er mig der er heldig er jeg sikker på den der er det for stor glæde af det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina Madsen

    Hej Lærke!
    Jeg skal i år holde jul med min fars familie herhjemme hos os. Vi plejer at være hele familien samlet, men nu ligger landet desværre sådan at min storesøster er flyttet til USA, for at jagte kærligheden. Hun har boet der i et par år nu. Hun har nu også fået en søn, med en amerikaner. Hun har haft rigtig svært ved at finde et job derovre så har ikke råd til det helt store, derfor får hun ingen gaver og har ikke råd til at holde stor jul. Jeg skal hen og besøge hende efter jul, og jeg gad super godt at give hende en rigtig god gave. Jeg er selv lige startet på gymnasiet, så har ikke den store økonomi til at købe en god gave til hende.
    Synes det er rigtig fedt at du gør det her og hjælper folk på den måde! God jul 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

    Juleaften er min absolutte ynglingsdag, hyggen med dem man holder mest af. Jeg er studerende og har brugt mine penge på at gøre mine nærmeste glade.. Jeg håber sådan på at jeg kunne få lidt held med mig. God jul til dig og dine nærmeste :-))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Wow, hvor er det dog flot af dig! Jeg føler selv at jeg er yderst priviligeret (læs: ikke priviligeret på den vis at jeg vælter i gaver elller penge juleaften), men priviligeret nok til ikke at melde mig til denne ellers fantastisk søde konkurrence, da der helt sikkert er nogle andre der vil få endnu større glæde af dine flotte gaver, – men ville bare lige skrive en kommentar og fortælle hvor flot jeg synes det er af dig.
    Mange knus en fast læser 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fransiska

    Hej Lærke.
    For det første synes jeg, at det er en utrolig ting, du gør !
    Jeg er så heldig ikke at have et sted at holde jul – i hvert fald ikke indtil videre.
    Jeg har gennem godt og vel hele mit liv været plejebarn. Mine forældre var stofmisbrugere, og mine søskende valgte den samme vej.
    Jeg har de sidste par år holdt jul med min nye plejefamilie, men på trods af store familiekonflikter, føler de ikke for at have mig boende, så jeg går på kostskole. -Med andre ord, så har jeg ingen familie.
    Min biologiske mor døde, da jeg var 10 år og min far er hårdt ramt med cancer. Udover det har jeg 3 søskende, ikke nogen jeg rigtig ser noget til, fordi jeg synes, at de er “bad company”.
    Jeg synes, at julen er en svær tid, da det er “familiernes fest”, hvilket jeg aldrig har været den helt store fan af – da jeg jo aldrig har været en del af en familie. For mig er jul ikke hyggeligt, fordi jeg ofte tænker på den ideelle familie.
    Når det er jul, er det aldrig sjovt at være alene og slet ikke, når man savner nogen, så forlængst har forladt denne jord.
    Jeg synes, det er meget grænseoverskridende at “udlevere” mig på den her måde.
    Jeg synes, at jeg fortjener en gave – det lyder nok meget egocentreret – men fordi jeg er nået så meget længer end resten af min familie, at få et klap på skulderen og få at vide, at du er god nok.
    At få en gave, som kommer fra en, der rent faktisk ikke føler sig forpligtet, det ville være skønt.

    Glædelig jul til dig og din familie.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min juleaften skal jeg holde sammen med min plejefamilie. Jeg vil gerne vinde, fordi jeg ikke har super mange penge, men jeg VED at min lillesøster ville elske en af overstående ting – er faktisk ligeglad med hvad jeg kunne vinde – for jeg ved at hun ville elske alting.

    Jeg krydser fingre – for jeg har ikke mulighed for at uddele hende den helt vildt lækre gave som en fjorten årig pige, fortjener. <3

    Christina Chili Vallentin Jensen
    m-ii-m@hotmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sascha

    Kære lærke, jeg har ingen intentioner om at deltage, da jeg har alt jeg har brug for, men jeg bliver nød til at rose dig for denne idé, der er ikke mange der ville have overskud til dette <3 Håber du får en fantastisk jul, da det i den grad er fortjent 🙂

    Glade hilsner her fra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

    Jeg holder i år kun jule aften med min mor og far, som faktisk er skilt men heldigvis stadig er gode venner! men vores familie er ikke så stor så i år er vi 3 og næste år 5. Dvs. jeg heller ikke har specielt mange gaver at åbne, oveni hatten er min mor på overførsels indkomst, og har derfor ikke råd til specielt meget julegave til mig.
    jeg synes det en super ide, og viser jo bare hvor godhjertet du er!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

    Min juleaften skal jeg holde ved min dejlige mormor og morfar, sammen med min moster,mor, bror også mig. Jeg glæder mig utroligt meget, da vi alle har så forfærdeligt travlt her i julen, vi skal hygge, danse rundt om træet, spise en masse lækkert mad, udveksle gaver og bare nyde hinanden. Jeg vil gerne vinde da jeg synes det er nogle dejlige gaver du uddeler, synes det er utroligt sødt af dig her i julen tiden at du tænker sådan på dine læsere. Ps elsker din blog og at læse om dit liv.

    Julenaften er helt klart den bedste dag på året.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gina

    I år holder jeg juleaften alene med min mor. Hele vores familie bor i Tyskland og min mor har ikke penge nok til at kunne komme derned og med min SU rækker pengene slet ikke. Min mor er meget syg og kan desværre ikke arbejde pga. Det. Derfor har jeg forslået at vi ikke giver julegaver i år men bare hygger os med god mad og noget vin. Alligevel kunne jeg godt tænke mig at forkæle min mor lidt og vil da syntes at et ur/ neglelak eller et lille smykke vil være den perfekte overraskelse – især når jeg ved at hun elsker smukke ting men holder meget igen da hun gør alt hvad der står i hendes magt til at hjælpe mig. Det er lidt grænseoverskridende at skrive dette og selvom jeg ikke går meget i dybden med det hele så ønsker jeg dog at den her jul bliver en vi ikke glemmer og vil se smilende tilbage på.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mille

    Hej Lærke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I år skal jeg holder julen med hele min famile samlet, fra min mors side og min fars side, for første gang. Det bliver rigtig hyggeligt! Jeg ser altid julefilm om morgen, så kommer familien senere hen på dagen hvor vi fleste går i kirke. Så spiser vi selfølgelig en masse lækkert julemad, giver og åbner julegaver.

    Jeg syntes det er så super dejligt og sødt at dig at give nogle af dine læsere en chance for at vinde nogle julegaver. Jeg det ville jeg da ikke andet end at benytte mig af 😀 Rigtig god jul til dig søde Lærke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Marie

    I år skal jeg som altid holde jul hjemme med min søster, forældre og farmor og farfar. Halvdelen af min familie er polsk, så menuen ser noget anderledes ud, end de fleste andres. Meget normal og julet for mit vedkommende dog. Derfor består min jul ikke af kirkegang eller andet helligt, men julen er bare en fantastisk tid, og en fantastisk aften. Jeg har i år købt lidt dyrere gaver (fx Jane K’s Love Tag armbånd til min søster med vores initialer, som jeg glæder mig ufatteligt meget til at give), da jeg elsker følelsen af af at give noget lidt ekstra lækkert, som min familie vil blive glad for. Kontoen er dog ikke lige så glad for denne juletid, som jeg er. De sidste måneder har jeg skulle spare gevaldigt, da indkomsten i forvejen ikke er så høj fra mit studie-job af, fordi jeg skal på skitur med mit gym her hen over nytår. Dette glæder jeg mig enormt meget til, men mine penge skal derfor bare gå til mad mad mad osv. Jeg er ikke decideret fattig (bare studerende) og lider heller ikke af noget (det skulle da lige være en uofficielt vinter depression – øv hvor kan mørket dog trække ens humør ned, men så er det godt at have en skitur at se frem til!), men hvor kunne det alligevel være rart at få lov til at forkæle mig selv efter en meget lang spare-periode, eller måske vinde én af de sidste gaver jeg mangler at finde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • nana k

    Godt initiativ at målrette det dem der reelt har brug for det! Det har jeg ikke.
    Har i øvrigt modtaget øreringene fra JK, de er super smukke og lige som forventet!:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara Pluszek Sørensen

    Hej Lærke.
    Sikke et sødt budskab du har med dette! Det er virkelig sødt tænkt!

    Jeg skal holde jul hos min far sammen med hans forældre, hans nye kæreste og mine to mindre søskende. Jeg er helt sikker på, at det kommer til at blive hyggeligt, og jeg har fået købt en masse lækre gaver til dem! Som du nok kan læse, elsker jeg også at give en gave til en man holder af, selvfølgelig er det tanken der tæller, så prisen er enlig ligegyldig. Mine er forældre er desværre skilt, så jeg holder en “ekstra” jul efter d. 24. med min mor, noget familie fra hendes side og mine søskende. Vi holder normalt jul i København med min mors familie, men i år bliver det stille roligt. Jeg er helt sikker på, at jeg kommer til at få en hyggelig aften med min familie, og enlig tror jeg også, at det er hyggen der huskes ved denne jul, for gaverne, har jeg fået af vide, ikke bliver det største i år.

    Kh Clara Pluszek Sørensen

    Mail: clarasmuksakken@icloud.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Holm Madsen

    Hej Lærke 🙂

    Hold da op en smuk tanke med at give gaver til andre!

    Jeg synes min kære søster, Ditte skal have en ekstra gave i år. Hun bor ikke hjemme og jeg ved at hun nogle gange har det lidt svært. Hun er virkelig en af de dejligste jeg kender, og jeg nyder bare hendes selvskab. Desværre har jeg ikke råd til nogen speciel gave til hende i år, så derfor ville jeg blive super glad for at kunne glæde hende med en ekstra gave.
    I år skal jeg holde jul med min søster, bror, mor og mormor og morfar. Jeg glæder mig rigtig meget til en hyggelig aften med dem. 🙂

    God jul til dig Lærke og din søster 😉
    Kærlig Hilsen Stine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Channe Chalotte Barnholdt Lund

    Du er et sødt menneske og det kan ikke siges nok gange!

    Jeg skal holde jul med min svigerfamilie og det bliver så hyggeligt!
    Lækker brunch når vi vågner, kirke, kærlighed og glæde – vidunderligt!

    Jeg vil gerne tilmelde mig på vegne af min storesøster, som har haft et hårdt år.
    Hun er blevet diagnosticeret med bipolar og har brugt næsten hele året på at finde frem til den rette medicin og det er ikke nemt, og der er dumme bivirkninger ved det hele!
    Derudover skal hun for første gang holde jul uden sine børn, da de skal være hos deres far, så hun skal tilbringe julen med min mor og stedfar, stille og roligt.
    På trods af hendes sygdom og alt hvad der hører med, formår hun stadig at være der 100% for mig og alle andre.

    Hun har bagt jule-lækkerier til hele familien, som hun har sendt i en fin lille æske og hun ønsker bare at alle har det godt.
    Hun er min søster, bedste veninde og min klippe og jeg elsker hende inderligt!

    – min søster om nogen, fortjener at få en dejlig gave.

    Glædelig Jul, søde du og forbliv det betænksomme menneske, du er!
    Det er sjældent efterhånden..

    Med ønsket om en magisk jul..
    – Channe Chalotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Hej Lærke!
    Jeg vil ikke vinde nogen af gaverne, men bare sige at jeg syntes det er et virkeligt fint intiativ 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trinevb

    Sikke en sød idé, Lærke.

    Jeg skal holde jul med min dejlige familie, mormor og morfar og kusiner og fætre.. Så vi bliver 12 mennesker, men jeg er sikker på at det bliver hyggeligt!
    Jeg vil super gerne tilmelde mig denne konkurrence på min søsters vegne. Hun betyder alverden for mig, og jeg får det desværre ikke vist i hverdagen, da jeg er et sted i mit liv, hvor jeg ikke kan overskue ret meget. Hun er så hjælpsom, opbakkende og jeg aner ikke hvordan jeg skal vise hende, hvor meget jeg holder af hende. Derfor håber jeg inderligt at hun må være én af de heldige vindere. Hun er en person som VIRKELIG har fortjent en ekstra julegave.
    Når jeg får det bedre igen (for det gør jeg!), har jeg så mange ting jeg vil fortælle hende.. Det er bare svært at få det hele sagt pt.

    Rigtig god jul til dig og din familie!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gertrud

    Wauw et smukt initiativ at tage Lærke!
    Til alle jer derude der ikke har så mange penge, eller har haft det svært så ønsker jeg virkelig at i får en fantastisk jul 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Hej Lærke 🙂

    Jeg vil bare sige, at jeg synes det er en virkelig smuk ting du gør her! Det lyder som nogle lækre gaver, og jeg er sikker på, at du kommer til at glæde fem personer rigtig meget! Glædelig jul og godt nytår til dig! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hej Lærke!
    Først er jeg altså lige nødt til at give dig lidt credit for din blog. Bare det, at du laver sådan noget her, viser hvor personlig og anti-overfladisk din blog er – i forhold til så mange andres her i blogland! Selvom den er personlig, formår du sgu at holde den stilet, og det er fandme(!) cool! Bliv ved med dit flotte arbejde, du er i hvert fald en kæmpe inspirationskilde for mig!
    Beklager for lettere irrelevant feedback til dette indlæg.
    Nu til sagen:
    Jeg kunne virkelig godt tænke mig, at min veninde fik den her gave! Hun fortjener det virkelig.
    Hun er ikke lige typen der læser blogs, og tror ærlig talt heller ikke, at hun ville kunne få sig selv til at skrive et indlæg om, hvor meget hun fortjener at få en gave.
    Hun er vokset op uden sin far, har altid skulle sørge for sin mor pga sygdom, også økonomisk! Inden jeg lærte hende at kende, er hun også blevet mobbet, hvilket har taget rigtigt hårdt på hende.
    På trods af alt dette, har hun alligevel brudt den sociale arv og er nu i gang med at tage en videregående uddannelse, hvilket jeg har dyb respekt for!
    Personligt har jeg aldrig manglet noget, så det ville være én stor fed løgn, hvis jeg sagde, at jeg ved, hvordan hun har det. Dog kunne jeg dog forestille mig, at det på ingen måde må være sjovt, at holde jul med så minimale ressourcer.
    Jeg synes i den grad, at hun fortjener at vinde en gave. Hun har hele sit liv måtte kæmpe og nøjes, og aldrig har hun givet op. Jeg synes, at det er vildt sejt, at hun nu er i gang med en videregående uddannelse!
    Mvh. en meget stolt veninde!
    Ps. Glædelig jul!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde G

    Juleaften skal jeg holde hjemme hos os sammen med mine forældre og tre søskende, min mormor og farmor og min fars onkel. Det bliver super hyggeligt når vi er samlet om bordet den 24.! Hvis jeg vandt, ville jeg give det til min storesøster, da hun er udeboende studerende (vi er i København, og hun er i Århus), og derfor har hun ikke råd til særlig meget. Hun er typen, der giver alt for meget i forhold til hvad hun får. Jeg kender ingen som hende. Hun er det mindst egoistiske menneske jeg nogensinde vil møde, men det går bare også, at hun kan glemme sig selv. Hun laver en masse frivilligt arbejde, som tager hendes tid, så hun ikke har meget tid til at tjene penge til huslejen og maden. Hun er den dejligste person jeg kender, og jeg vil gerne kunne forkæle hende! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe Dejgaard

    Det ville være super dejligt med en lille gave jeg kan give til min søster i år 🙂 Vi er begge på su og har aftalt, for at spare lidt, at vi ikke giver nogle julegaver til hinanden i år. Men en lille overraskelse vil vist gøre godt alligevel 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine K.

    Jeg skal tilbringe min juleaften hos mine forældre sammen med mine tre ældre brødre 🙂
    Jeg skal vinde fordi jeg er studerende og har ikke en eneste klink tilbage på min konto efter der er købt julegaver til familien og hvor ville det være dejligt at få en ekstra gave 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Jeg er skilsmissebarn og skal i år holde jul hjemme ved min far, sammen med min fars herlige familie. Jeg har i år ikke haft muligheden for, at dele de gaver ud jeg ønskede grundet pengemangel. Min søde storesøster er gravid, så der er en lille “ekstra” med i år 😉 jeg ville gerne kunne give hende en fin gave, så hun også fik andet end babyudstyr.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne S.

    Jeg ville tildele Jane Kønig smykket til min mor, fordi hun altid har gjort så meget for mig og familien. Hun har siden 20-års-alderen haft dårlig ryg, men alligevel slider og slæber hun.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Højrup

    Juleaften skal vi holde hjemme – det glæder jeg mig meget til. Vi får besøg af mine kusiner, onkel og tante, mormor og så endnu en onkel 🙂 Hvis jeg skulle være så heldig at vinde en af dine gaver, skulle gaven gives videre til min bedste veninde. Det ville være en fantastisk følelse at kunne give hende en ekstra gave udover den jeg har i tankerne. HUN skal have en ekstra gave, for det fortjener hun virkelig! 🙂

    Og Glædelig Jul til dig! du er et godt OG gavmildt menneske.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • johanne

    hej Lærke
    personligt skal jeg holde jul med min dejlige familie, i en skihytte i et ski område i sverige. Men jeg deltager ikke for mig selv, men for min ekstremt dejlige veninde. Hun har for en uge siden har måtte give op på sin drøm om at blive eliteroer, da hun har en knæskade som kræver en fysioterapeut, som hendes forældre ikke har råd til at betale. Hun er sej og har kæmpet for det, men i længden gik det ikke.

    kh Johanne kildesgaard

    jokild@outlook.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Naja Lisbygd

    Juleaften tilbringer jeg, som de fleste med min familie.
    Vi har det godt og hygger os altid selvom pengene tit strammer. Vi spiser and, sødekartofler og risalamende, selvom gaverne er billige og små er vi stadig taknemmelige, for vi har husly, mad på bordet og tøj på kroppen. Jeg kunne godt tænke mig at vinde, for så kan jeg også føle mig lidt speciel, når jeg åbner en pakke fra en gavmild blogger, med den fedeste stil.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emmelie

    Først og fremmest vil jeg sige, at dette er det fedeste projekt jeg længe har set i blogland. Jeg synes at det er super flot, at du til trods mobning i de tidligere år og grimme kommentarer her på bloggen, stadig har overskud til at gøre noget godt fra andre. Sidder med en klump i halsen. STOR respekt herfra!!!!
    Jeg skal denne jul være alene med min mor og lillesøster. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, da alle mine penge er gået til gaver til dem jeg elsker. Jeg har derfor ingenting til mig selv i år. At få en ekstra pakke kan man jo altid bruge, men at få den fra lige præcis DIG gør den ekstra speciel. Du er en smuk og dejlig pige, Lærke 🙂
    GOD JUL TIL ALLE HERFRA!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Jakobsen

    Jeg skriver, ikke fordi jeg vil have en julegave, men fordi jeg har en fantastisk veninde, som har haft alt for meget modgang i sit liv, og især i år, som fortjener lidt ekstra her til jul.
    Jeg ved at jul er en lidt underlig tid for hende, da hun aldrig ved hvor hun skal holde den. Hendes forældre er skilt og ingen af dem invitere hende, så det er altid hende der skal “tage valget” hvilke godt kan være hårdt. Hun er desværre en af dem i Danmark der bare ikke har penge til rådighed særlig tit, så det er også kun få gange hun giver sig selv lov til at købe noget nyt.
    Hun er en fantastisk veninde, der vil gøre alt for sine nærmeste venner uden at have noget igen. Bare her til jul spørger hun mig hvad jeg ønsker mig, og jeg svare og spørger self. igen, hvorpå hun svare (dybt seriøst). “Du skal ikke give mig noget. Det eneste jeg ønsker mig af dig er et smil.” (Selvfølgelig køber jeg en gave til den dejlige tosse.) Hun er et fantastisk menneske som altid prøver at se det gode i andre. En man virkelig kan se op til, så det er så uretfærdigt at alt bare går galt for hende og at hun har så meget modgang.
    Håber virkelig at “jeg” vinder en af disse gaver så hun kan få en ekstra fin ting som hverken hun eller hendes familie har råd til at købe til hende. Vil så gerne kunne give det ekstra til hende i julegave, men som studerende rækker pengene desværre ikke til det…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Fabricius

    Hej Lærke 🙂
    I år skal jeg holde jul med hos far. Det bliver nok bare min far, bror og jeg juleaften, så det bliver stille og roligt. Jeg vil elske og vinde en af disse gaver, især et smykke. Jeg har længe ønsket mig et Jane Kønig smykke, men pengene har ikke været der til det, og det ville derfor være super lækkert at vinde! Udover det lyder de andre gaver også super lækre. Eller vil det også være dejligt hvis jeg kunne forkæle min mor eller søster med et smykke som jeg ellers ikke ville have haft råd til. Håber du kan opfylde mit ønske 😉
    Glædelig jul. Håber du selv får en super dejlig jul <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Nyborg

    Jeg holder juleaften/nytår skiftevis hos min far og mor da mine forældre er skilt. I år skal jeg holde jul med min far og hans nye kæreste og alle hendes børn. Samtidig med det har min mor også fået en kæreste og han har også børn.
    Jeg synes jeg skal vinde fordi jeg kun er 15, og min konto er på 0, efter at have købt julegaver til min kæmpe familie. Jeg klager overhovedet ikke og elsker min store, sammensatte familie, men en gave til mig selv, vil da bare være luksus.
    Synes det er så stort af dig, Lærke. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    I år bliver vi tre juleaften, nemlig min far, lillebror og jeg. Det er første gang at vi er alene, og det bliver underligt, Min søster har kæreste i udlandet og vælger derfor at holde det med hans familie. Første jul uden hende, bliver svært, især fordi vi er så tætte..
    Jeg glæder mig dog til at os tre hjemme skal hygge hele dagen – og spise noget lækkert mad.

    Ha en rigtig dejlig jul :)-

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annabel

    Dette år skal keg holde Jul i Estland sammen med min familie derovre. Jeg glæder mig helt ufattelig meget, da jeg kun ser dem hvert andet eller hvert år. Glæder mig også til at se min farfar, da han er syg pga kræft(skriver overhoved ikke dette med at få medlidenlighed, men skriver bare fra hjertet). Jeg skal vinde fordi, at det ville være mega skønt at gie noget i gen til min familie, da de jo altid giver noget til mig, men jeg har aldrig haft pengene til at give dem noget igen. Jeg har nogle gange lavet noget selv, men det gjorde jeg mest da jeg var mindre, og dermed også havde en større fantasi til at finde på ting, haha:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Du er et fantastisk smukt og dejligt menneske Lærke !
    Jeg er lige flyttet hjemmefra, så derfor er penge noget jeg må se langt efter, Så derfor er det noget tid siden jeg har købt noget til mig selv. Det kunne være super dejligt at vinde en fin lille gave fra dig 🙂
    Jeg håber dig og dine nærmeste, får en fantastisk jul og et godt nytår når vi når der til 🙂
    Kærlige varme juleknus Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Kære Lærke,

    I år drager jeg hjem til mine forældre for at holde jul. Far, mor, lillesøster og i år også min 87 årige mormor. Mormor går på ‘runde’ hvert år hos tre af hendes fire børn. Jeg har tænkt mig at nyde det fuldt ud, os fem med and og sovs til op over ørene, for sidste gang hun var hos os faldte min morfar om på toilettet. Man ved aldrig hvornår det er slut, hvilket kun får mig til at glæde mig endnu engang over, at jeg får lov til at holde denne jul med hende. Endnu en jul.

    Egentlig synes jeg ikke jeg fortjener julegaven på baggrund af denne historie, skønt jeg ville ønske at se min mormor smile ved synet af en speciel gave. Men det er vidst ikke hendes kategori det her 🙂 Jeg synes i sandhed jeg fortjener at vinde. Jeg synes jeg fortjener at vinde Jane Kønig smykket eller det andet smykke – ikke til mig selv, men til en helt særlig veninde. Og her kommer grunden:
    Jeg har altid haft svært ved at åbne hjertet helt mig op for mine veninder, blottet mig fuldstændig, åben og betroet dem fuldstændig, hvilket bundet i utroligt mange ting. B.la at jeg aldrig rigtig har oplevet at få noget igen på den basale vennekærlighedsform.
    Da jeg startede på universitetet for anden gang i sommers mødte jeg da en pige, Fie hedder hun, som ikke blot gjorde mig tryg, købte min kaffe når jeg manglede den og spurgte ind til tingene, selvom jeg ikke havde overskud den enkelte dag til at give igen. Kort sagt; en pige der giver meget mere end hun tager. Altid positiv og smilende. På kort tid er hun spurtet i raket fart ind i mit hjerte, min forlængede arm og min livline, når kæresten er for langt væk eller lokummet brænder på. Hvilket også gælder den anden vej og der går ikke en dag uden at vi snakker. Af en eller anden grund accepterer hun mig bare fuldt ud som jeg er – hvilket alle jo i virkeligheden burde. Alle mine skævheder, min dårlige humor og alt der følger med. Med hende føler jeg mig sådan rigtig tryg. Og jeg tror måske godt jeg kan sige, at jeg for første gang sådan rigtigt har fået mig en bedste veninde. I en alder af 21. og det er måske i virkeligheden den rigtige grund. Fordi jeg lyst til at vise hende dette. især fordi hun i mandags satte en meget flot æske foran mig, og sagde at hun havde købt mig en julegave blev jeg så rørt, at jeg ikke kunne sige noget, jeg var paf. Især fordi jeg sidder med eksamen til op over ørerne (hvilket hun i øvrigt også gør), men altså stadigvæk havde tid til at tænke på mig. Og nu er det tid til, at jeg smider lidt kærlighed den anden vej. For hun fortjener det virkelig – VIRKELIG meget. Ikke bare en normal gave, men en gave netop på dette grundlag. En gave vundet på dette grundlag – til hende.

    Ps. så synes jeg det er utrolig flot, at du giver af egen lomme. Der er kun thumps up herfra.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Zahra Larsen

    Helt fantastisk konkurrence, når man glæder andre, får man så meget igen, og viser bare du er et skide smukt menneske, både udfra og indefra! – je tilmelder mig på vegne af min mor ø, min mor har næsten ingen penge, da hun venter på at blive opereret og er derfor sygemeldt. Min mor er der ALTID for mig, og har især været eb stor støtte, da jeg røg ned i et sort hul pyskisk og måtte få hjælp af en psykolog til at blive mig igen, selvom jeg er et til tider urimeligt menneske og har svært ved at virke taknemmelig overfor min mor, prøver jeg for alt i verden at vise hende hun er verdens bedste person – så denne give-away ville gøre hende så glad, jeg kan igen vise hvor meget hun fortjener at blive værdsat og at hun får en lille ting, når pengene er små <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Zahra Larsen

    Helt fantastisk konkurrence, når man glæder andre, får man så meget igen, og viser bare du er et skide smukt menneske, både udfra og indefra! – je tilmelder mig på vegne af min mor ø, min mor har næsten ingen penge, da hun venter på at blive opereret og er derfor sygemeldt. Min mor er der ALTID for mig, og har især været en stor støtte, da jeg røg ned i et sort hul psykisk og måtte få hjælp af en psykolog til at blive mig igen, selvom jeg er et til tider urimeligt menneske og har svært ved at virke taknemmelig overfor min mor, prøver jeg for alt i verden at vise hende hun er verdens bedste person – så denne give-away ville gøre hende så glad, jeg kan igen vise hvor meget hun fortjener at blive værdsat og at hun får en lille ting som
    fx neglelakken, når nu pengene er små <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stephanie Young

    Kære Lærke.

    Super godt intiativ! Jeg vil gerne tilmelde min fantastiske søster, Kristina Young. Hun er den stærkeste person, jeg kender trods hun har været igennem mobning, depression, selvmordsforsøg og psykisk personforstyrelse. Jeg gør alt hvad jeg kan for at mundtre hende op. Jeg har blandt andet lavet hende en pakke kalender, men jeg ønsker altid at give hende mere. Hun er min bedre ven, søster og mit kæreste eje. Hun fortjener al kærlighed i verden.

    Fra Stephanie Young.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kristina

      Jeg kender også Kristina Young, og vil også gerne tilmelde hende. Hun har været igennem rigtig meget, og har stadig problemer med at gå i skole og åbne sig op for mennesker, hvilket du måske også kender med de problemer du har i rygsækken Lærke.

      Kristina fortjener at vinde fordi hun er en fantastisk person der tænker på alle andre før sig selv – på trods af hun selv har det så svært.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

    Jeg vil gerne give min lillesøster en ekstra julegave. Hun var bare 3 år da vi mistede vores mor af brystkræft og for hende er julen altid en svær tid. Bedste hilsner Signe

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil ikke tilmelde konkurrencen, jeg vil blot sige, at jeg synes du er for sej! Det er virkelig flot, at du tænker på andre og vil gøre andre glade – af egen pung! Det har jeg virkelig respekt for 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe M

    Jeg skal holde juleaften med min familie, eller det meste af den. Min far skal på arbejde og kommer først hjem meget sent om aftenen. Øv. På juleaftensdag skal jeg stå for al maden. Jeg tror at det bliver hyggeligt nok, for jeg har jo min mor og min lillebror.

    Udover at det føles som om at julen forsvinder lidt, fordi at min far ikke er der, når vi skal danse rundt om juletræet, så er jeg sikker på at den nok skal blive hyggelig alligevel.

    Jeg synes det er rigtig hyggelig at give usponsorerede gaver væk.
    Mange hilsner herfra, og glædelig jul 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Rikke Gross

    Hej Lærke.
    Jeg har ingen intentioner om at vinde en af disse fine gaver, for selvom jeg godt kan lide at hygge med min familie juleaften, spille spil, spise god mad og danse om juletræet, så skal nok få mange gaver juleaften. Jeg ville bare fortælle, hvor fantastisk et initiativ, jeg synes, det er, at du gør det her. At du som et forbillede for mange vælger at gøre noget for andre, selvom det måske betyder, at du selv skal spare lidt mere her i julemåneden.
    Du er rigtig inspirerende, og du er et rigtigt stærkt menneske.
    Tak fordi du viser, at bloggere også er helt almindelige mennesker, der er helt nede på jorden og måske ikke altid har det helt nemt.
    God jul,
    Camilla.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Luna Lauritsen

    hej søde Lærke 😀
    har læst dit indlæk, og jeg syndes virkelig at det er en rigtig god ide, som jeg tror vil hjælpe mange 🙂
    min familie og jeg holder ikke rigtig jul, jeg rejser i år til polen for at holde “jul” der, for min familie (min mormor, morfar og min mor) vi giver ikke nogle gaver, for hyggen i sig selv er gave nok for os og sådan har det været i mange år, det er nok mest af alt også fordi at vi i min familie ikke har så mange penge, vi har nemlig fået turen til polen betalt for vi ikke selv kan.
    det ville var lidt rat at få en gave jule aften ligesom alle andre 😀
    møs knus og glade jule ønsker fra Luna 😀 <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Du er helt fantisk godhjertet! Virkelig en inspiration for alle!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ines Jensen

    Hej smukke!
    – Det er virkelig godt af dig at du giver gaver ud til dine læsere, det sætter jeg stor pris på. Det er ovenikøbet nogle gode gaver, og du er så god til at vælge.
    Den her jul skal jeg holde jul hos min mor. Hverandet år holder jeg jul bede hos min far i Paris, og det er rigtig hyggeligt. Men i år, har min kusine og jeg aftalt at lave en slags overraskelse til hele familien, så vi har arrangeret en jule bagedyst, hvor vi skal købe forskellige jule indgredienser ind, og ud af det lave den flotteste jule lagkage. Vi deler familien op i hold. Så skal vi selvfølgelig have lækker mad, og hygge om juletræet – og så skal vi jo også pakke gaver op!
    Jeg skal vinde en af dine gaver, fordi jeg kun er 13 selv ( snart 14), og har ikke særlig mange penge, og at jeg er sikker på at jeg vil blive så glad for en af dine gaver.
    Det blev lidt langt, men håber du læser det <3
    god torsdag, knus Ines

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanna

    Hej Lærke

    Juleaften holdes altid hjemme på matriklen hos min familie, bestående af mor, far og fire børn. Jeg er den ældste af de fire, så selvom juleglæden ikke lige frem tager sin romantiske form i mit sind, så gør det mig alligevel glad at se mine små søskendes uspolerede og rene glæde juleaften. I år kommer min farmor også forbi.

    Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde, fordi jeg simpelthen har ruineret mig selv med julegavekøbene i år! Haha blev helt misundelig, da du købte dine Hye støvler, for hold nu op, hvor kunne jeg også godt bruge en julegave til mig selv. Jeg har det med at glemme alt om budget, når jeg køber julegaver, og så bare købe, hvad der falder mig ind. Det gør så også, at der ikke lige er plads til personligt snolleri…

    Virkelig fed konkurrence
    Hilsen Johanna

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Claudia

    Hej Lærke,

    Først og fremmest er det dejligt, at der for en gang skyld er et menneske, der tænker på andre! 🙂

    Jeg vil rigtig gerne vinde nogle ting til min tante og 2 fætre. Min tante er skilt og bor sammen med mine to fætre. De har ikke mange penge og generelt er deres budget meget stramt. De har aldrig været på ferie og jeg synes virkelig at min tante fortjener den her ekstra julegave. Hun holder altid humøret højt og er et dejligt menneske, som jeg altid har holdt meget af.

    Vi skal selvfølgelig holde jul sammen med dem og min farmor! 🙂 God jul.

    Mange juleknus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Kristensen

    Jeg skal holde juleaften med min familie. Vi bliver omkring 22 så der er mange at give gaver til! Vi starter som så mange andre familier altid ud med lækker mad, danser så om juletræet og til sidst åbner vi gaver. Det er altid børnene der får lov til at åbne først, da de slet ikke kan vente 🙂
    Jeg synes at jeg skal vinde, da jeg kun har min SU til at købe gaver for, 1274 kr rækker ikke langt, og med 5 søskende bliver der ingen gave til mig selv. Men det er nu også helt ok, det er de andre der er vigtigst! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

    Synes ærligtalt godt at du kunne have givet credit til mig som startede det før dig, istedet for at få det til at lyde som om det er din idé .. Flot du gør det, flere burde – Men irriterende du får det til at lyde som det er din idé. – Fie

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Hej Fie, jeg læser slet ikke din blog, den er ikke rigtig noget for mig. Det er fuldstændig min idé, ligeså meget som det er din 🙂 Jeg læser ikke indlæg om lyserøde prinsesser og Paris Hilton. Jeg synes det er noget værre noget, at sige, at jeg har taget din idé. Du kan eventuelt få mit nummer, og ringe til mig mor – det var hende jeg startede idéen sammen med, jeg ved ikke, hvad dit indlæg handler om, men jeg ved, jeg ihvertfald ikke har kopieret dig.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bumbum

      Respekt til Lærke, for en moden håndtering af Fies kommentar. Og til Fie, du burde få en kindhest, så du kunne komme ned på jorden til os andre!

      Jeg beklager på forhånd at dette finder sted her på din blog Lærke. Det hører egentlig ikke hjemme her, men jeg forsøgte at give udtryk for, at jeg synes det var usmageligt af Fie på hendes egen blog, men min kommentar blev aldrig udgivet. Sjovt nok sorterer Fie alt negativt fra. Jeg synes derfor det er flot af dig Lærke, at du faktisk har ladet Fie bidrage på din blog. Fedt du kan klare kritik og ikke bare tager skyggebriller på! Thumbs up 🙂

      Min pointe er dog, at hvis der findes en copycat her, så er det vidst Fie. Jeg vil gerne henvise til dette indlæg, som jeg synes beskriver en situation som denne virkelig godt. 🙂

      http://miriamshoeinshoes.blogspot.dk/2013/12/blogmobning.html#comment-form

      Jeg håber min kommentar denne gang kommer til se dagens lys, og ikke bliver censureret. 🙂

      Rigtig god jul!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      PS. Hvis der er nogen, jeg skal give credit til, så er det vidst julemanden. Min største inspiration.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camilla Thaysen

      Fie, du får det til at lyde som om du nærmest kun gør det/har gjort det for at få credits? Gør det dog fordi du har lyst i stedet 🙂

      Fedt, at I begge har fået den ide at hjælpe nogle mennesker, det er da smukt! Men lad det dog ikke handle om hvis ide det var osv. osv. – det er da for ærgerligt!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Præcis!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Karoline

      Hvordan er det dog din idé mere end at det er Lærkes? Synes det er synd for dig, at du skal have credit for sådan noget her, for jeg kan da godt finde en anden blog som har fået præcis samme idé som både Lærke og dig. Og ærligt talt – hvorfor skulle Lærke læse din blog når jeres stil ikke er i nærheden af at være den samme? For hvis der er nogen som har sin egen stil, så er det vist Lærke!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Hvor er du bare rigtig fantastisk sød! Jeg ville faktisk ønske, at alle bloggere fik denne idé! Det er fantastisk at gøre, og jeg gør det udelukkende for at gøre folk varme om hjertet, ikke for at få credit eller kopiere! God aften, Karoline! Knus <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie

      Hej Fie.
      Det kan godt være du har fået denne her ide, men det er ikke ensbetydende med at det er din! Jeg vil gøre dig opmærksom på at Pernille fra pernilleagerup.dk startede sin julepakke med mad og gaver sidste år!
      Desuden synes jeg, du burde være glad for jeres fælles intention om at gøre noget godt for andre!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camilla

      Ej Fie for fanden 😀
      Helt ærligt, du er sgu ikke den første der har fået idéen med julehjælp. Det har fandtes i mange år, også fra private arrangører, så slap lige af.

      Glædelig jul til jer begge!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise

      http://tcmn.blogg.no/ – du finder vidst selv en del inspiration her 😀 haha

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara Grønlund

    Normalt plejer Juledag at gå med pyntning, kagebagning, Disneys juleshow, en lille gåtur i skoven og forbi kirkegården, hvor min far ligger begravet, og andre hyggelige familietraditioner, men i år har jeg valgt at tage et år som udvekslingsstudent, hvilket vil sige at jeg fejrer jul her i Spanien. Jeg ved endnu ikke hvad juledag helt skal gå med her, men det bliver nok noget andet end derhjemme, nye traditioner, anderledes fejring af julen, og selvom jeg kommer til at savne min familie i DK helt utroligt lige den dag, så glæder jeg mig rigtigmeget til at finde ud af hvad den byder på ❤️
    Jeg ved ikke hvorfor jeg skulle fortjene endnu en gave, har fået mit livs gave i denne tur som udvekslingsstudent, men synes alligevel jeg ville dele det ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette H

    Er det dig Fie Lauersen snakker om i slutningen af hendes indlæg “copycats”? Hun skriver der er en der har kopieret hendes ide med julehjælp og at personen har fået over 70 kommentarer :O det passede bare ret godt hertil.
    Personligt syntes jeg ikke at Fie har nogen ret til at kalde dig en copycat! det du gør er helt fantastisk og viser virkelig en del af hvem du er!! det er sådan en smuk tanke og jeg ville ønske at jeg selv kunne gøre det…
    Ved ikke om du har set hendes indlæg?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

    Jeg skal fejre julen sammen med min familie, hos min moster oppe i nordsjælland. Vi bliver samlet hele familien og det bliver så hyggeligt bare at hygge om hinanden og slappe af 🙂

    Min søde veninde har i år lavet en lækker adventskurv til mig, med en gave til hver advent selvfølgelig og jeg er så glad! Det er da for sødt at hun har brugt tid (og penge!!) på at gøre mig glad!
    Hun ringede til mig i søndags og fortalte at nu havde hun slået sin hånd.. Og ikke bare sådan lidt. Næ nej, det bød på operation og nu gips de næste 4 uger(whattt!!!) derfor ville jeg elske at kunne give hende en af dine fine gaver, som jeg ved hun ville blive så glad for.

    God jul og godt nytår til jer alle sammen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Har du set Fie Laursens indlæg, haha er flad af grin! Elsker det du gør <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Nej, det har jeg ikke, læser ikke hendes blog 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Sjøberg

    Jeg skal være hjemme hos mine bedsteforældre denne jul, som vi plejer hvert andet år, og før første gang bliver der holdt lille juleaften med min skønne kæreste, hvor vi skal pynte juletræ, . Vi plejer at hygge med god mad, lidt gaver og hjuleslik.
    Min søde mor er arbejdsløs og kan ikke finde job, samtidig med at hun kæmper for at starte en forening om med kost og livsstil der kan hjælpe børn(og voksne) med ADHD, hvilket jeg er så stolt over at hun gør ved siden af at hun søger jobs, så hun ikke længere skal være på dagpenge. Vi har også lige brugt en masse penge og ressourcer på mine bedsteforældes guldbryllup og så har min storebror fødselsdag, så pengene er små herhjemme. Meget små.
    Samtidig er jeg igang med SRP, som jeg først slutter d. 20, det vil sige at julehyggen herhjemme slet ikke er som den plejer, overstrålet af papirer, bøger og en opgave der hele tiden lurer i baghovedet og stresser mere end man er normalt når man ikke laver noget, selv når man sidder og spiser aftensmad.

    Det er flot af dig, at du gør sådan noget, tager dig tid til det – du er bare skøn! 🙂
    – Og uanset hvad, så må du have en rigtig god jul! og jeg vil fortsætte mit SRP arbejde lidt over en uge endnu
    Kys herfra <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Larsen

    Kære Lærke! Glædelig december.
    Jeg skriver denne kommentar, på vegne af min mor som desværre ikke er hjemme at holde jul med os i, igen i år. Min mor er ansat på et sted for folk med svært handicap, og de unge mennesker der, skal selvfølgelig også have en jul. Derfor har min mor valgt denne vagt, da hun synes det er en dejlig glæde, at få lov at holde jul for nogle som har det svært. Det gør så også bare at hun desværre ikke er hjemme hos os, familien. Jeg synes min mor fortjener en ekstra julegave, da hun gør noget godt!

    Hilsen Pernille 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min juleaften i år, holder min hund og jeg i min venindes lejlighed, da jeg faktisk skal sidde og studere juleaften, da jeg skal til optagelseprøve i januar, og juleaften og anden jule dag er de eneste to dage jeg faktisk har tid til at læse … Og som min bedstemor siger, “Ingen juleaften? Ingen julegaver”.

    Knus
    Zofia Bodi
    hvidesko@hotmail.dk
    http://www.tresmaaord.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Jangaard

    Hej Lærke!
    Virkelig fantastisk konkurrence du kommer op med her, rart med en som dig, med hjertet på det rette sted!

    Jeg skal holde juleaften med familien på min fars side i år. Jeg kunne godt tænke mig at vinde en af dine julegaver, både fordi mine forældre ikke har særlig mange penge, og jeg heller ingen penge har; derfor ville det være skønt med en af dine flotte ting, som jeg kunne give til min søster i julegave, pga. jeg ikke selv har ressourcerne til det. Glædelig jul!

    Kærlig hilsen Anna

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Hej Lærke! Skide flot af dig, og rigtig træls med hele Fie problematikken. Jeg vil rigtig gerne være en af de heldig der får en ekstra julegave i år. Jeg skal holde jul i år med min familie hjemme hos mine forældre. I år skal vi for første gang undvære min storesøster fordi hun er gravid og ved at skabe familie på tværs hvilket er rigtig trist for jeg har aldrig undværet hende i julen. Ud over det er jeg lige droppet ud af mit studie og er udeboende uden nogen indtægt, selvom jeg søger som en gal efter et job og det er svært at få. Nåe ja og så havde jeg indbrud i min lejlighed her for et par uger siden og min forsikring var lige løbet ud, hvilket betød jeg ikke har fået et klink og står uden spejlrefleks og computer. Så en ikke så sjov jul i år.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Manja

    Hej!
    Jeg bor i øjeblikket i London, hvor jeg arbejder to jobs. London er en meget dyr by at bo i og selvom jeg har knoklet de sidste mange måneder har jeg alligevel ikke råd til en flybillet hjem til jul. Derfor holder jeg jul i Manchester, hvor jeg har nogle venner. Jeg glæder mig faktisk lidt til at opleve at holde jul på en anden måde da de her i England holder jul d. 25, men jeg er også lidt ked af at gå glip af julen med min familie og alle vores traditioner.
    Jeg kunne så godt tænke mig at give min mor et smykke. Hun elsker smykker, men har ikke så mange. Desværre har jeg aldrig haft råd til at give hende et ordenligt smykke da jeg har været på SU osv.
    Personligt mangler jeg ikke noget. Jeg har alt hvad jeg har brug for så derfor mener jeg ikke at jeg fortjener gaven, men det gør min mor.

    Kærlig hilsen Manja 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Jeg vil ikke komme med en historie om, hvorfor jeg skal vinde – jeg er sikker på, der sidder mange andre, som har mere brug for det, end jeg har 🙂
    I stedet vil jeg bare sige, at du er for NICE. Jeg synes, det er helt i toppen, at du gør sådan noget her. Jeg har fulgt din blog et stykke tid, og du gør det altså godt! 🙂
    Undskyld, min lidt irrelevante kommentar, jeg synes bare lige, du skulle have et klap på skulderen.
    God jul fra Louise 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofia

    Hvor siger det altså bare utrolig meget om dig som person! Jeg synes det er ret fantastisk hvad du gør – specielt fordi det skinner så klart igennem, at tankerne bag det er oprigtige!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Sørensen

    Der er mange derude der holder jul med deres familier. Min familie er de seneste år blevet brudt fuldstændig fra hinanden, så i år er der kun min mor og jeg, rundt om et juletræ. Jeg ville ønske at jeg som alle mine venner og veninder kunne holde jul med hele familien. Pengene er der ikke til de store gaver eller til julemad, men med hinanden skal vi nok klare det… God jul! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • jacqueline

    Jeg skal holde jul med min mormor og mor. Jul for mig har aldrig været noget specielt. Min familie er ret splittet både på begge mine forældres sider.. men ser da frem til en stille og rolig aften.. Hvor det i hvert fald ikke er gaverne der er i fokus.. Men Jeg ville nu gerne glæde min mor med et guldur fra Asos..
    Synes hun fortjener det i det hun ikke har det nemt og desværre er nød til at gå op i medicin igen da vinden bare ikke er med hende.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Hej!
    Jeg skal vinde fordi jeg ligesom dig har kæmpet med en spiseforstyrrelse og stadig gør det. Jeg er stadig ikke rask nok til at ville røre julemaden. Min mor og jeg har ikke kontakt, så jeg får kun 2 gaver i år (af min far og farmor), så det ville være dejligt med en til, hehe. Og jeg har INGEN smykker udover et ødelagt ur der ikke går, haha. Så ville satme godt vinde et smykke! Udover det så er jeg lige droppet ud af gym og blevet nødsaget til at sige op på mit job, så nu har jeg ingen indtægt men derimod en masse gæld! Oh god, det blev en stor klagesang. Det er ikke for at klynke, men derimod bare sandheden og fordi jeg rigtig godt vil have en ekstra gave 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Sofie Liljedahl
    sofieliljedahl@hotmail.com

    Juleaften skal jeg tilbringe med min familie herhjemme. Jeg glæder mig. Det er nemlig den eneste dag i hele december, hvor hele familien kan slappe af. Mine forældre har butik, hvor der er stinkende travlt hele december. Jeg ser ikke meget til dem i december. Derfor glæder jeg mig altid særligt meget til den 24 december, hvor vi alle er samlet og der ikke er noget vi skal nå. Jeg har svært ved at sige, hvorfor lige præcis JEG skal vinde, for det ved jeg virkelig ikke.. Jeg vil virkelig gerne vinde.

    God jul!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Hej Lærke!
    Jeg skriver ikke denne kommentar for at få medlidenhed eller noget som helst, jeg gør det for at vinde en gave til min mor som har været utroligt meget igennem de seneste år.
    Min mor kom ud for en ulykke for 3 år siden. Hun var dagplejemor og en dag døde et dagplejebarn i hendes varetægt. Hun brød fuldstændig ned og fik diagnoseret sygdommen “Posttraumatisk stress syndrom”. Hun kunne ikke overskue at arbejde, og vi har nu levet af min fars indtægt og min mors kontanthjælp. Efter den 1. januar mister hun helt retten til at få penge, og derfor er det den sidste jul hvor vi kan fejre den fuldt ud.
    Hun er jordens bedste mor, og jeg vil så gerne give hende lidt ekstra dette år.
    Jeg håber dig og din familie får en rigtig glædelig jul!
    Knus Mia

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Jeg skal holde jul med min norske familie en norsk hytte omgivet af sne. Jeg skal stå på ski på juleaftensdage og nyde ikke at skulle i skole.

    Jeg skal vinde, fordi jeg elsker at åbne gaver – ja, det er min meget gode grund, haha.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Som studerende, tidligere kontanthjælpmodtager og mor er der ikke så meget ekstra til mig selv, da jeg har prioriteret det jeg har af penger på min pige og mine kære:) Så en lille ekstra gave til mig ville da være fantastisk;)

    trinesoppskrifter@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    Det er rigtig sødt af dig at du vil hjælpe andre 🙂 Fie Laursen har skrevet i et indlæg at du gør alt for at kopiere hende, bl.a med det her julehjælp.. Er det rigtigt?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Nej. Jeg læser for Guds skyld ikke fie Laursens blog.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Regitze Schjørring

    Jeg fejrer dette år jul sammen med mine søskende og mor. Vi bor alene med min mor, så det bliver bare os. Jeg skriver ikke på mine egne vegne, men på min skønne mors. Jeg har ikke selv mange penge, som en ung pige, der dårligt har råd til mit buskort til skole, hehe ;-). Derfor kan jeg ikke altid give min kære mor alle de ting hun fortjener. Min mor er den mest fantastiske person. Hun har ene mand taget sig af mine søskende og jeg, siden mine forældre blev skilt for to år siden. Det er ikke altid let, men hun klager aldrig og er altid stærk. Derfor føler jeg at hun fortjener noget godt denne jul, for at udtrykke hvor glade vi alle er for hendes evige hjælp og altid positive attitude. Min mor har altid været lidt af en sucker for fine ting og jeg ved at hun ærger sig over ikke at have pengene til det. Derfor kunne det være fantastisk med en lille ekstra fin gave under juletræet til hende. Jeg håber at du vil overveje min mor, som den nye ejer af en af de lækre sager. I hvert fald, ønskes du god jul til dig og dine 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Hansen

    Min juleaften har de sidste 4 år forgået med min mor, far og bror. For 5 år siden blev mine forældre skilt, men vi har siden da stadig holdt fast i vores juleaften sammen og gjort det til en aften kun for os 4. Det er den dejligste dag på hele året, hvor vi alle igen kan være samlet, som dengang mine forældre stadig var sammen. Jeg er føler mig utrolig heldig, at mine forældre kan være sammen, en aften som juleaften og vi har det altid så dejligt, sjovt og hyggeligt!

    Derudover er min mor det mest fantastiske menneske, har aldrig mødt en person der har så stort et overskud, så meget kærlighed og så stort et hjerte. Jeg har de sidste par år lidt af en depression, samt selvværds problemer og min mor har været den mest fantastiske støtte, jeg overhovedet kunne få!
    Jeg vil utrolig gerne glæde min mor ekstra meget i denne juletid, men pga husleje og andre regninger, der skal betales med en su, har der ikke været meget at gøre godt med, derfor ville de betyde alverden, at kunne give hende et smykke eller neglelak, som en lille ekstra ting og en tak for alt det hun har gjort for mig, de sidste par år! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    I februar skal jeg endelig se min kæreste igen! Han bor i indien, og hele sidste år har vi sammen sparet op til flybilletter, visa, vaccinationer osv. Derfor har jeg ingen penge til julegaver, og da jeg ved andre giver mig noget, vil jeg rigtig gerne kunne give noget igen. Jeg ønsker mig en hvilken som helst af tingene, så jeg kan lægge den under juletræet til min 16-årige kusine. Det er en fantastisk støtte, og en rigtig god idé du har fået! Faktisk er det én af grundene til, at jeg fortæller vidt og bredt om din blog. Rigtig god jul, Mange kram <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Høyer

    Juleaften holdes altid hjemme med mine forældre, min søster og alle mine bedsteforældre, som jeg er så heldig at have. Jeg vil gerne tilmelde mig konkurrencen på vegne af min søster. Hun er syg, jeg vil ikke komme med detaljer, ad det er hendes historie at fortælle og ikke min, men hun har haft universet i mod sig, og er nu endnu engang ramt. Hendes tilstand gør at hun ikke kan arbejde, ikke fordi hun ikke vil, men fordi hun simpelt hen ikke kan overkomme det. Derfor har hun ikke mange penge, og kan lige skrabe sammen til at betale til det nødvendige. Hun elsker jul, og bruger altid meget krudt på julegaver, idet hun gerne vil glæde alle familiemedlemmer. Dog gør dette at hun ikke har mange penge til sig selv, og derfor vil jeg gerne kunne give hende endnu en gave, for det synes jeg virkelig hun fortjener. Desværre kan man jo som studerende ikke overøse ens elskede med gaveregn hele tiden, selvom man ønsker at SU’en kunne strække så langt 🙂
    Glædelig jul til dig Lærke, hvor er det dog en beundringsværdig tanke at du selv giver ud – og hvor er du i det hele taget en beundringsværdig blogger, der virkelig, for mig, gør en forskel. Tusind tak <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Hej Lærke.

    Så fin konkurrence.

    Jeg aner ikke hvad jeg laver juleaften. Mine forældre er for nyligt gået fra hinanden, mens jeg gik i 3.g, og det er forfærdeligt at være splittet. Jeg kunne rigtig godt tænke mig en sød gave, der ikke giver mig dårlig samvittighed, fordi den een forældre ender med at blive valgt fremfor den anden.

    Knus og god jul.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Gerlak

    Juleaftensdag plejer jeg at gå tur med min søster om morgenen. Vi plejer også at vente med at pynte juletræet til julemorgen, hvor vores farmor og farfar kommer så vi alle kan hjælpe til med at gøre det smukt! Efter gåturen og pyntningen af træet plejer min mor, søster og jeg at køre op til min morfars grav og ligge nogle blomster og lys. Resten af dagen går bare med julehygge og madlavning!
    Jeg vil rigtig gerne vinde en af disse skønne gaver, så jeg kan give dem videre til min lillesøster. Hun har lige fået bøjle på og skal have den på i rigtig lang tid, og så ligger det lige oven i hendes konfirmation, hvilket hun er utrolig ked af, derfor vil jeg gerne vinde en af disse ting, som jeg kunne glæde hende med!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST FELL IN LOVE