ANSWERS

CHANGE

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Som I kan se, har jeg gennem tiden på min blog ændret mig rigtig meget useendemæssigt – især på hårfarvefronten. Billede 3 er min naturlige hårfarve. Billede 1 og 2 er fra sidste, sidste vinter, da jeg havde pandehår og mørkt hår, og sidste billede, er min nuværende hårfarve!

 

13 kommentarer

  • Nynne

    Hej Lærke! rigtig lækker blog du har :-)) Ved ikke om det er bevidst, ubevidst eller pga tidsmangel- men synes ikke rigtig man ser andet end gengivelser af gamle billeder og lidt de samme facts og tekster.. Synes det er ærgerligt! Men læser selvfølgelig med alligevel <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lærke Jedig Jørgensen

      Hej nynne. Jeg har det ikke så godt personligt for tiden, og jeg stresser over en masse ting. Derfor er der ikke så mange nye billeder her. Problemet er bare, at hvis det ikke er i orden at jeg blogger gamle billeder, men med NYE tekster og NYE facts, så kommer der slet ikke nogle indlæg. Sådan er det. Jeg har blogget hver dag i mange dage nu, og sådan er det altså. Er glad for du stadig læser med. Vh, Lærke

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Shit hvor er du flot! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fie

    Kære Lærke,
    Jeg er fast læser på din blog. Har fulgt med meget længe. Du må love mig at dette jeg skriver nu, på ingen måde er ment som “ond og hård” kritik. Dog kun noget konstruktivt.
    Jeg føler mig meget inspireret af din blog og dine posts – og dine meget personlige indlæg, går i lige i hjertet.
    En ting jeg dog bliver nødt til, som læser, at pointerer er dog at jeg synes her for tiden, at man ser meget af det samme man allerede har set dig poste før.
    Som dette indlæg. Vi har set noget lignende, endda med de samme billeder. Nu kan jeg hundrede procent regne ud, at du har en travl hverdag, med gymnasiet, men jeg savner sådan noget nyt! noget man ikke har set før!
    Håber ikke du tager dette som kritik, og du skal have lov til at gøre, hvad end du føler for. Men jeg siger dette som en læser, der har kæmpe kærlighed til din blog, og som ikke vil se den blive “ligesom alle andre”
    <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Lærke Jedig Jørgensen

      Hej Fie. Min psyke er ikke så god for tiden, er stresset og forvirret, og er igang med at træffe nogle meget vigtige beslutninger i mit liv. Derfor er det nogle gange lidt gamle billeder, men med NYE tekster, så det ikke er det samme. Til gengæld har jeg blogget hver dag i omkring en uge, og alternativet, hvis jeg ikke nogle gange må poste gamle billeder er, at jeg slet ikke blogger. Det er jeres valg, om I vil læse med. Undskyld det halvsure svar, men jeg gør hvad jeg kan for at gøre jer glade. Jeg skal jo også bare selv være glad. Vh, Lærke Jedig.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fie

      Det er overhovedet ikke et surt svar! Sådan tolker jeg det i hvert fald ikke. Og det er fuldt forståeligt 🙂 Så don’t worry. Ingen sure miner herfra!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg synes også at det er rigtig øv. Altså, ja du er stresset, men nu har vi set dine hårændringer sådan… 5 gange. 🙂 Det var sjovt at se første gang, men… Man kan jo altid lave noget inspirations-indlæg i stedet.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Du er sku smuk lige meget hvilken hår-stil du har!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • s

    ELSKER det mørke med pandehår. det nye er selvfølgelig også flot 😀 men gud hvor er det lækkert. kunne virkelig overveje den frisure udelukkende pga. det altså 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes, det er skønt med flashback-indlæg!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis nummer tre er dit naturlige, ville jeg da helt sikkert have det hele tiden, det er så flot <3

    Knus Stephanie
    http://www.FashionBySterup.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg elsker elsker elsker det sidste billede!

    Knus Maria
    http://www.smilingonamonday.blogpspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Hej Lærke! Super lækker blog, og wow hvor er du smuk! Bliver meget inspireret af dig.
    Jeg har længe tænkt på at farve mit hår lysere (Jeg har en smule mørkere hår, end din naturlige hårfarve), men jeg er bare super nervøs for at det går galt. Men wow, hvor hvor er din lyse hårfarve dog flot, og det får mig bare til at ville springe ud i det! Men jeg ville bare lige høre hvordan du har gjort? Jeg synes nemlig, at din farve er rigtig perfekt! Har du selv farvet det? Eller har du fået det gjort hos frisøren? Eller afbleget? Jeg har ikke rigtig styr på det. Det ville være dejligt, hvis du ville svare (:
    Knus Sara

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANSWERS