SKAL MAN BRUGE BØRNEPENGENE PÅ SIT BARN?

6 TIPS, (som jeg har fået udefra), NÅR DU SKAL REJSE MED BABY

skaermbillede-2017-03-20-kl-13-48-06
Nu er det snart min tur til at tage på ferie, og derfor har jeg samlet en lille guide med ting, som er gode at huske, når du tager på ferie med en lille baby. Jeg har fundet de gode råd på blandt andet Geggos blog samt andre steder på nettet.

Snacks med hjemmefra – Min sundhedsplejerske har rådet mig til ikke at lade Lilli spise alt muligt dernedefra, da Lillis mave ikke er vant til maden og bakterierne. Nu ammer jeg heldigvis stadig rigtig meget, og så spiser hun også mest normal mad – altså, det, jeg også spiser. Men ellers har jeg tænkt mig at tage en masse af sempers poser med grød og så videre med.

Am (eller giv flaske) ved takeoff og landing – dette råd fandt jeg på Stephanies blog, og hun skriver, at det er fordi at når barnet “suger”, så øger det trykket i den lilles ører.

Bæresele/vikle: Det er faktisk min mor, der har mindet mig om denne. Jeg har både en vikle og en bæresele, og ender nok med at tage begge dele med, så vi ikke går ned på det. Det ved nok være dejligt at have med, når vi skal gå ture ned for at finde et sted at spise om aftenen og så videre, hvis Lilli er ked, og ikke vil ligge i sin klapvogn. Ved at bære barnet i en bæresele eller vikle vil det føle sig mere tryg, da det er meget tæt på mor.

Paraplyklapvogn: Jeg er så heldig, at min mor og far har købt os denne klapvogn , som er vildt god, forholdsvis billig, komfortabel. Sædet kan ligges helt ned, så Lilli kan sove i klapvognen – og dét var faktisk det eneste krav, jeg havde. Vi bruger den allerede ret meget, når vi er på tur, og man folder den seriøst sammen på kun én lille “knap” – MEGA smart, når man er så dum, som jeg til sådan noget. Ps. det er IKKE spons.

Godt badetøj: Jeg synes det er ret vigtigt, at Lilli har noget komfortabelt og beskyttende badetøj på. Derfor laver jeg et indlæg, hvor jeg viser det badetøj, jeg skal have købt til Lilli i et indlæg i løbet af ugen.

Solhat og solcreme: Noget, jeg faktisk allerede har sørget for. Lilli skal smøres ind i solcreme konstant, og derudover er hun jo skaldet på toppen af hovedet, så hun skal have solhat på HELE tiden. Også for at passe på hendes små, røde kinder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL MAN BRUGE BØRNEPENGENE PÅ SIT BARN?