status på mor-livet

“jamen, er det da slet ikke hårdt?”

IMG_1372
Jeg har ikke meget tid til at få blogget for tiden. Lige nu bruger jeg faktisk bare tiden på at bygge en hverdag op som mor. Og jeg elsker det stadig! Lilli er bare nem, dejlig, glad og veltilpas. Jeg er sikker på, vi har fået et lille vidunderbarn! Hun er virkelig stærk – i tirsdags, da hun var 20 dage gammel, vendte hun sig hele 3(!!!) gange fra mave til ryg. Det er normalt slet ikke noget, babyer kan endnu, så jeg synes bare at hun er skide sej!
Hun kigger så fint på alle, der snakker med hende, og somme tider pludrer hun lidt med.

Hun har haft det lidt hårdt i dag, på grund af varmen, og det betyder, at hun meget gerne vil ligge ved os, uden tøj på, og så græder hun lidt mere end hun plejer (dog har vi stadig ikke oplevet, at hun har grædt mere end 2 minutter, så vi klager IKKE). Derudover vil hun have bryst lidt oftere, og er generelt lidt mere pylret i dag.

Jeg får mange kommentarer fra venner og familie, som næsten ikke kan forstå, hvor nemt, vi synes det er at være forældre. Men det er det altså. Kristoffer og jeg er rigtig gode til at supplere hinanden, hvis vi kan se at den anden er træt – det er selvfølgelig stadig mest mig, der har hende, fordi at det er mig, der har maden, men så er Kris rigtig god til at være den, der “leger” med hende, og ligger med hende, hvis jeg skal sove lidt.

Jeg tror på, at grunden til, at vi synes at det er så nemt, er fordi vi begge er rigtig gode til at læse Lillis signaler. Vi opfylder alle hendes behov, så hun når slet ikke derud, hvor hun bare græder i flere timer, og er helt utrøstelig.

12 kommentarer

  • Dejligt med en nem lille mus – så bliver det ikke bedre 🙂

    Selvfølgelig hjælper alting når man kan læse sit barns signaler, men der findes nu altså også babyer der græder meget og sover lidt uanset 😉 Men NYD at hun er nem og lige til. Det er skønt at kunne nyde sin barsel og tiden med sin baby, uden de store frustrationer. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Migoglillimy

      Du har helt ret! Jeg nyder det bare!Hav en skøn aften <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Fuck jeg synes I er seje! Jeg følger med på snappen, og I får det virkelig til at se dejlig nemt ud. Lilli er for nuttet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirstine

    Dejligt i synes det er let. Husk på børn ændrer sig, vi troede også vi havde et let barn de første 2 måneder, 3. Og 4. Måned var helt horribel og efterfølgende er vores meget glade barn kommet igen. Husk dog på, det at være mor er forskelligt fra dag til dag, så hvis du en dag trænger til at sige det er mindre sjovt er det også okay. I sidste ende er alle dage sjove når man kigger tilbage på dem.
    Kommunikation er virkelig en stor rolle i det at være forældre det tror jeg du har ret i, men også at lade faren være involveret det tror jeg gavner sindssyg meget i den lange bane.
    Fordi det bliver ‘kun’ mere krævende desto ældre de bliver, pludselig skal de underholdes 3 timer i træk og samtidig med er der madrester udover alt, aå støvsugeren kører konstant og egentlig får man ingen fred, men sjovt nok er det alligevel alt værd.
    Husk dog på, ingen forventer det skal være loge sjovt hver dag og hellere ud med det hvis det er før bægret flyder over. Har da en veninde hvor nu pludselig er det ulideligt fordi hun bare sagde til alle hvor let det var, så ingen hjalp når det var og nu trænger hun hjælpen.
    Hvis du mener du er en god mor, så er du en GOD mor. Jeg fik sætningen glad mor giver glad baby, af vide tidligt i min barsel, brug den for det passer sgu. Tror du er en af de mødre som lytter til din egen fornuftigt og ikke læser dig bange i nettet, hvilket efter min måde at være mor på har virket og givet et ekstremt glad barn.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Migoglillimy

      Du har helt ret. Tak for kommentaren! Hav en dejlig aften <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

    Jeg følger med og synes jeres familie er så fin. Har selv en lille dreng og han har altid, som lilli, været ufattelig nem. Dog bliver jeg en kende provokeret af din afslutning. Et barn er ikke nødvendigvis utrøsteligt fordi forældrene ikke opfylder dets behov. Der kan være mange grunde. Specielt ved nyfødte. Overvej hvordan fødslen var for en selv – hvordan er den så ikke lige for sådan et lille væsen. Mange ting kan blive trykket og rykket lidt rundt på og alting skal lige falde på plads – det er IKKE ensbetydende med at man ikke opfylder barnets basale behov. God vind med spædbarn. Den tid du går i møde er så spændene. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Migoglillimy

      Mange tak <3 Jeg forstår fuldstændig, hvad du mener – og det var bestemt heller ikke sådan ment. Det jeg mente, var, at min lille pige jo er nem – og ikke græder eller er besværlig, uden grund – og derfor er det eneste, vi skal, at opfylde hendes behov, så er hun glad – forstår du? Hav en rigtig dejlig aften <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth Ryge

    Kære Lærke, det har været så dejlig læsning, glæder mig til fremover også at kunne følge lidt med på sidelinjen. Tillykke til jer begge 2 med yndige Lilli My.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Herligt indlæg – tillykke med de 20 dage med mor titlen 😀

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

status på mor-livet