OUTFIT 23/4-16

Nails by nailfix


 I tirsdag besøgte jeg Marie, og i den anledning havde vi bestilt tid til at få lavet Shellac negle hos søde og dygtige sol fra Nailfix

Jeg har flere gange set og beundret Maries negle, når hun har været inde hos Sol, og tænkte, at nu var det nu! I sommers havde Marie den fineste farve på neglene, og den havde jeg forelsket mig i så længe, at det selvfølglig var den farve, det skulle være!

Jeg er personligt ret vild med shellac negle, fordi det er så feminint, uden at det er kunstige negle – for det bryder jeg mig ikke specielt meget om, og jeg er sikker på, jeg ville synes det var vildt irriterende og underligt at have på. Gellac gør at neglene føles sunde, stærke, og så er det seriøst det pæneste at se på! Jeg er så glad for resultatet – jeg kan slet ikke lade være med at bruge mine arme og hænder mere, når jeg for eksempel taler, og det er så fint at føle sig smuk og feminin.

Jeg husker faktisk ikke hvad farven hedder, men den er lyserød, og faktisk med et lille “touch” af glimmer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT 23/4-16