TEASER

GOOD VIBES

Fotografi den 08-10-14 kl. 11.48
I dag havde vi en sindssygt mærkelig og ret latterlig ungdomsundersøgelse i skolen, hvor vi blev stillet et spørgsmål, der lød nogenlunde sådan hér: Hvordan har du det/hvor glad er du lige nu på en skala fra 1-10. Altså, lige nu, som i – i denne periode af mit liv – og uden så meget at tænke over det, satte jeg kryds i 10. Og der gik det op for mig, at jeg er virkelig er glad, og har det fantastisk godt for tiden.

Jeg spiller mere teater end nogensinde før, er omringet af skønne venner hver dag, har en støttende, fantastisk familie, klarer det godt i skolen for tiden, og er bare meget mere glad. Jeg har jo altid de skønne mennesker omkring mig, jeg kan (hvis jeg vil), klare mig godt i skolen, har altid en støttende familie – så dét, der virkelig gør forskellen er vidst teater. Jeg har fået drama på B-niveau, går til musical i “Scepter” (og vi har premiere om 8 dage!!!!), og samtidig er jeg én af hovedrollerne i Masterclass i “Teater Vi Tør” – derudover skal jeg skrive SSO i Drama – så bedre kan det vidst ikke gå på teaterfronten.

Jeg lover at komme med et par outfits i weekenden, og desuden skal jeg også vise jer en lille, ny ting, som jeg har ønsket mig lidt tid, som jeg har været så heldig at få i gave af min søde storesøster! (I kan se den på billedet ovenfor, hihi)…
Jeg håber I har det lige så dejligt som mig.

10 kommentarer

  • Emilie-Oline

    <3!!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det godt for dig, man kan virkelig mærke det gemmen dine indlæg 🙂
    Hvis du vil kan du tjekke min blog http://bysarah.dk/ ud
    // Sarah – bysarah.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er fantastisk at følge, hvor meget det stråler ud af dig, hvor glad du er : ) Det gælder også bare om at fokusere på de ting, der gør én glad og dyrke det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      <33333 Dejlug kommentar, og det er jeg glad for, du synes!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hej Lærke! Jeg sendte dig en mail ang. noget på din tictail for et par uger siden, men har ikke modtaget svar. Jeg ved ikke, om den er røget forkert, men det kunne være lækkert, hvis du lige ville tjekke efter! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      De mails, jeg ikke har svaret på ang. tictail, er fordi det er solgt allerede 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Hej søde!!
    Hvor er blusen købt?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • andtheblack

      Har jo fået den af Mariepigen, så ved ikke mussi!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEASER