WHO DO YOU THINK YOU ARE-ATTITUDE

DANMARKS VILDESTE TEATERHØJSKOLE

Sponsoreret indlæg

Den 4 Januar 2015 åbner der sig en helt ny mulighed for teaterinteresserede mennesker mennesker som mig selv. Ryslinge højskole for teaterskuespil og filmskuespil er en skole med dagligt teater, bevægelsesteknikker og sang.

Som I nok alle ved, er jeg vild med teater og har altid drømt om at blive skuespiller. Ikke bare sådan “Ej, jeg er 5 år gammel og vil gerne være skuespiller i en masse film”-agtigt, men som i: “EJ, min jeg vil gøre hvad jeg kan hele mit liv, og kæmpe for at leve min aller største drøm som skuespiller – for det er dér, jeg er lykkelig. På scenen.” Og denne højskole virker virkelig som stedet, hvor det hele starter.

Som I kan se på hjemmesiden, har skolen helt fantastisk dygtige undervisere, hvor I blandt andet vil møde den dygtige Nicolaj Kopernikus, som også er formand for det kunstneriske råd på højskolen, og som vil hjælpe dig på vej mod dine drømme. Skolen holder åbent hus 17/9 klokken 19.00, og det kan du læse mere om – og tilmelde dig her. På hjemmesiden kan I læse meget mere om uddannelsen, semesterplan, priser, og også tilmelde dig højskolen her Jeg overvejer meget, om det er noget, der vil være interessant for mig, når jeg er blevet student til sommer, så jeg vil helt sikkert være der til åbent hus arrangementet. Ses vi?

3 kommentarer

 • Jeg er så glad for dette indlæg!! Har selv gået på Ryslinge Efterskole 12/13 og er pisse stolt over, at højskolen har fundet en ny retning. Stedet kan KUN anbefales, og Jeppe Sand bl.a. er det mest rare, dygtige og empatiske menneske i verden. Desuden er stedet fantastisk og der er et godt miljø. Jeg er virkelig begejstret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg håber inderligt, at det bliver en succes for Ryslinge Højskole. Jeg gik der selv på en manuskriptlinje, som de havde åbnet i 2009. Dog blev dette kursus kun afholdt i et år, og siden har de eksperimenteret med innovation og andre ting. Det er super dejligt, at du vil være med til, at reklamerer for Ryslinge Højskole. Højskolen og området i sig selv er fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Højskole er fedt. Sejl gik jeg på den rystniske højskole i vig og spillede en masse musik og ikke mindst mødte nogle rigtig dejlige mennesker. Så jeg slår lige et slag for højskoler generelt. Det super fedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHO DO YOU THINK YOU ARE-ATTITUDE