LATEST OUTFITS

DNA

IMG_7054
Som tidligere forklaret, laver vi lige pt. afslutningprojekt på talentskolen. Vi er så heldige at få lov til at arbejde med den meget dygtige Niels Anders Thorn (google ham), som er meget, meget talentfuld og god til at få os alle sammen til at gøre vores bedste. Det er en kæmpe oplevelse, og jeg er lykkelig og meget stolt over at få lov til at arbejde og lære af ham. Vi skal lave et teaterstykke, som hedder “DNA”, som handler om 8 teenagere i cirka 9. klasse, som har begået en forfærdelig forbrydelse mod deres veninde, Addy. Jeg er selv helt oppe at køre over manuskripet, og jeg bliver altid så sindssygt glad, når vi har øvet. Sidst, vi havde øvet, og jeg kom hjem, var jeg så oppe at køre og så glad, at min mor sagde: “Lærke, nu kan du vel godt se, at du er nødt til at blive skuespiller – se lige dig selv engang”, og jeg kunne ikke give hende mere ret. Jeg bliver et helt andet menneske af at spille teater.

Dette leder mig også til min næste, nye optur: Jeg går jo på HF, og der er det muligt at få drama på c-niveau, hvis der altså bliver oprettet et hold, men i år lykkedes det desværre ikke. Men i onsdags snakkede jeg med dramalæren på vores skole (som også er min musiklærer), samt vores vejleder, og jeg har sgu fået lov til at få drama på B-niveau, næste år, også selvom jeg ikke har haft det på c-niveau. Nu kan næste år næsten ikke gå galt med Engelsk, dansk, historie, religion, samfundsfag, psykologi, filosofi og drama. På drama B-niveau vil jeg være den eneste HF’er på hele holdet, og ellers kommer det til at være udelukket med 2. og 3.’gerne. Næste år bliver fantastisk. Jeg bliver student, og flytter forhåbentligt til københavn efter sommerferien. (næste år, altså)

Praktiske oplysninger DNA: Vi spiller 6, 7 og 8. Juni i næstved. Nærmere information skal nok komme!

2 kommentarer

  • Emilie

    Jeg har lige et spørgsmål, der måske er lidt ved siden af.. Marie hedder jo Marie Stella, så har du også et andet pigenavn som mellemnavn?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATEST OUTFITS