BIRTHDAY PRESENT #1

IPAD AIR

IMG_7132 IMG_7135

Jeg har før fortalt jer om min mormor og morfar, der er nogle af de skønneste mennesker, jeg kender. Ikke nok med at de elsker mig, er godhjertede, smukke og søde mennesker, så har de sørme også givet mig den flotteste og sejeste Ipad Air i fødselsdagsgave. Ipad Air er helt ny og udkom den 1. November, og den er vildt god. Jeg har selvfølgelig valgt min i sort og med mørkegrå/mørkesølv bagside.

Jeg har købt mig det LÆKRESTE cover til den for mine fødselsdagspenge, som jeg selvfølgelig viser jer, så snart jeg modtager det! Udover det, har også et tastetur til min Ipad, så jeg kan bruge den til skolebrug, i stedet for at slæbe min Macbook Pro med hver eneste dag. Jeg er nu en ret heldig indehaver af Macbook Pro, Iphone og Ipad. Go materalistiske lækre ting. Bare engang imellem, når man alligevel har al den kærlighed omkring sig, man har brug for.

TAK til min sødeste mormor og morfar.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIRTHDAY PRESENT #1