SunglassesJeg sidder og venter på at toget går, så jeg kan komme ind til byen, hvor jeg skal hænge lidt med Olivia. Senere skal jeg være sammen med Marie. I morgen skal jeg på arbejde og til at lave afleveringer for næste uge. Øv.
Jeg overvejer seriøst at klippe mit hår i den længde i ser på de to nederste billeder, men jeg tør jo ikke. I virkeligheden vil jeg bare gerne have langt hår, men det tager bare så fandens lang tid. Lige pt har jeg hår  til under brystet, men det bliver bare så hurtigt ødelagt, fordi jeg glatter mit hår hver dag, og har gjort det i 4 år. Jeg tænker, til skuldrene? Jeg tror ikke jeg tør, men det er bare pisse kedeligt at have langt hår, som alle piger har.. Tør jeg? Smid en kommetar, og skriv jeres mening!
God lørdag!

19 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg