Sunglasses

BLONDE(!!)
Billeder, som lovet af mit nye hår. Det er fint, hvidt og kort. Har fået dejligt tykt hår igen, efter jeg fik klippet sådan et langt stykke hår af. Er også blevet glad for farven. I får billeder i løbet af ugen fra mit spejlrefleks. Er virkelig glad for det, der er ligesom mere “kant” over det, i stedet for det lange, lyse som jeg altid har haft (og som størstedelen af danmarks teenagere har). Så i går blev det farvet og klippet.
Skal nok lige vende mig til det…
Hvad synes I? xxxx

42 kommentarer

 • Hvor er du smuk lærke! det klæder dig meget 🙂
  Black-and-blurry.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er smukt! 🙂

  http://whoisbjoern.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • okay, det er fandme flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det flot! Overvejer selv at få det klippet i den længde nu! Det er bare så flot, men tror ikke jeg tør det 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser fantastisk ud til dig! Wauw! Glæder mig til at se det rigtigt ‘in action’ (du ved hvad jeg mener går jeg ud fra, hehe).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • you’re looking amazing with this cut!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • så vidt jeg kan se, er det virkelig virkelig fint! er vild med den “style” dér, halvkort, tykt og lyst. så pænt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW. Det klæder dig virkelig godt! Super lækkert hår du har. Det har virkelig pyntet og det fremhæver dit smukke ansigt.

  nckopp.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det flot. Meget smukkere!

  http://www.eyecandy-blog.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er helt underligt at se dig med så kort og lyst hår, men positivt ment. Lækkert! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er pænt. Det er helt vildt, hvor du ligner din søster nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvo har du fået lavet det henne?! Det er præcis den farve som jeg har prøvet at få i ny tre måneder, men som flere frisører ikke har opnået.
  Det er rigtig flot!

  Xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvo har du fået lavet det henne?! Det er præcis den farve som jeg har prøvet at få i ny tre måneder, men som flere frisører ikke har opnået.
  Det er rigtig flot!

  Xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NLR

  Det er vildt cool!
  Sikke en babe 🙂

  xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig pænt til dig! 🙂

  http://naja-lynge.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • du er sku et smukt menneske ligemeget hvad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WOW hvor er det flot til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck hvor ser det godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck hvor ser det godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var ellers helt sikker på de var din søster på første billede, i er så smukke begge to

  http://emmaemilies.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det flot <3

  kirstinefallah.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AVY

  Pretty girl! White is right.

  /Avy

  http://mymotherfuckedmickjagger.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser sindssyg godt ud Lærke. Du er så smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot, flot, flot, flot.

  Overvejer næsten selv at farve mit hår hvidt.

  Kunne du måske tage et kig forbi min blog. Og give lidt respons måske. Det ville gøre mig til Danmarks lykkeligste pige! ¨

  amandaoline.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fed farve, har selv overvejet den. Men synes egentlig, at det klædte dig bedre med “den gamle” hårfarve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FUCKING LÆKKER ALF

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • så nice og anderledes!! thumbs up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det klæder dig rigtig meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes faktisk ikke rigtig, at det klæder dig. Hvorfor bliver du mere og mere som din søster, hvad med lærkes stil?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor er du smuk!! Vil du ikke lave et indlæg om hvad farven hedder osv? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud hvor er du smuk!! Vil du ikke lave et indlæg om hvad farven hedder osv? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak, hvor er i søde! Jeg er blevet farvet af min kærestes søster, som er frisør, så det er ikke “købefarve”…

  nnbrgt@ Jeg farvede det ikke for at ligne min søster mere, men fordi jeg var træt af langt, lyst og røvkedeligt hår, som ALLE har. Og at du siger at ejg bliver mere og mere som min søster, er nok rigtigt. Men ikke fordi at jeg vil være som min søster, men bare fordi jeg har ændret mig rent stilmæssigt og måske også lidt mere personlighedsmæssigt. Jeg føler, jeg har fundet mig selv og min stil, og tøt være mig selv. JEg synes det er sjovt, som folk altid siger: “Arh, du efterligner din søster!”, og så videre, for det er egentlig slet ikke rigtigt. Min søster og jeg bliver begge påvirket af hinanden rent stilmæssigt, selvfølgelig, fordi vi er sammen så tit, og ovenikøbet er bedste veninder. Men jeg efterligner hende overhovedet ikke. Vi kan bare lide mange af de samme ting – men tro mig, der er også mange ting, jeg ikke kan lide, som Marie kan – og omvendt. Synes også det er sjovt, at nogle siger, at jeg efterligner Marie, og at alle andre bloggere i næstved TYDELIGT kopierer maries indlæg og hendes køb MEGET mere end mig. Det er jo absurd, at bare fordi hun er min søster, så er det MIG der kopierer???

  Og egentlig så rører det mig ikke, at du skriver det, for jeg ved godt at det ikke er sandt, og at du bare har lavet en bruger på blogger, for at kunne kommenterer dette. I virkeligheden er du bare en anonym tåbelig idiot 😉

  Og igen, tak til jer andre, i er søde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op en lille bitte (og ikke engang speciel) negativ kommentar og du flipper helt ud. Man kan godt nok ikke tåle kritik, hva? Og ja det er en fake mail hahaha, troll

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hatere bør holde deres kæft 🙂 Lærke er mit et og alt, og både som veninder og søstre inspirerer vi hinanden. Efter at have set Lærkes hår i går, fik jeg farvet mit yderligere en tone lysere. Inspiration er vidunderlig. Og så minder vi jo sjovt nok om honanden, fordi vi ret meget har samme forældre! Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej 🙂 Jeg har nu i noget tid fulgt med i både din og din søsters blog, og på intet tidpunkt har jeg tænkt at du skulle efterligne hende. Ja, I er søstre, godt for Jer! Jeg synes faktisk at I hvert især tilfører noget personligt till hver jeres blog.
  Nå, men ville faktisk skrive at det er en helt fantastisk hårfarve du har fået dig 🙂

  Jeg er ny i blogverdenen, så kig fordi hvis du får lyst : anonymtogo.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fucking elsker det.
  Hvor er det smukt til dig Lærke.. som 700 andre fine læsere pointerer det.
  Du er pisse lækker. Og det var modigt af dig at hoppe ud i det. Piger er generelt rigtig følsomme overfor deres hår 🙂
  Men thumbs up.. din steg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er bare smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det smukt Lærke. Nu giver du mig bare endnu mere lyst til at farve mit hår lyst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Lærke. Tak for en rigtig fed blog ! Ved godt det er et gammelt indlæg jeg kommentere på, men tænkte på om du brugte nogle specielle produkter da du havde dette lyse hår? Knus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunglasses