What I Hate

Let The Sun In

Mission completed. Jeg ville provokere med mit senste indlæg – det fik jeg gjort. Men hensyn til de fleste af de “dårlige kommentarer”, omhandler størstedelen af dem om mit punkt om “jeans-cheap monday-converse”-tingen, og jeg vil sige at jeg mente ikke noget dårligt ved dette outfit! Jeg går selv med lignende tøj, som på overstående billeder, hvor jeg har tee, jeans og Atacomas på. Det jeg mente med det, var bare at jeg synes det er deprimerende at det er blevet “mega fed stil i DK”. Når man ser facebook grupper med “Damarks fedeste tøjstil”, og halvdelen har den “uniform” på, er det jo ikke en speciel “uniform”. Det er halvdelen af DKs uniform. Det er et stille og roligt, behageligt smukt outfit, ingen tvivl om det – men der er jo absolut ikke noget vildt og specielt over det.
Og jer der har skrevet at jeg selv går i det – ja, jeg går i nogen lignende,men ikke lige bestemt det! Og jeg går heller ikke rundt og tænker, en dag hvor jeg har sådan noget tøj på: hold kæft, jeg har sejt tøj på i dag. Så tænker jeg bare. Stille og rolig, lige som så mange andre. Jeg prøver også at style det lidt anderledes, og tager fx. en hat på, eller rød læbestift, hvis jeg synes mit outfit er for kedeligt.
Og med hensyn til jer, der har skrevet “jeg ved godt, hvem du prøver at ramme”, eller lignende – så NEJ, det gør ikke ikke – for det ved ikke engang jeg. Jeg prøver ikke at ramme nogle, og det var hverken ment til nogen bestemte, eller en anklage eller noget. Jeg skrev det for at se reaktioner. Et personligt og ikke lige så sukkersødt indlæg, som jeg altid gør. Tag det nu roligt, ikke søde mennesker? Jeg er sgu ikke et dårligt menneske, og jeg prøver ikke at ramme nogen, jeg synes jo I er pisse søde og dejlige….
Håber dette giver lidt “svar” på jeres kommentarer. 
DON’T HATE, peace out.
God aften, kys Lærke.

11 kommentarer

 • Fuldkommen ret!

  Hæ, DONT HATE, peace out.

  //Amanda Oline//

  amandaoline.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuuuuuck jeg elsker dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes det er fedt du tør sige tingene som de er, vi har jo ikke ytringsfrihed for ingenting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke se idéen i at lave et provokerende indlæg udelukkende for provokationens skyld. (hvad får du og dine læsere ud af det?) Provokation kan foregå på mange måder, og i mit hoved var dit tidligere indlæg på mange måder bare “hate” og ikke så meget andet.
  Helt fair at lave nogen ikke så “glade” indlæg altid, men jeg kan bare ikke se formålet med dette eller dit provokerende indlæg.

  Intet hate herfra derudover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • What I hate number one:
  Folk, der nedgører andres stil, fordi de i bund og grund mener, at “de kom først”.

  What I hate number two:
  Folk, der tager et standpunkt og offentliggører det bare for at virke som en, der har holdninger, men i stedet bare ender med at se lidt dum ud og støde folk.

  What I hate number three:
  Folk, der poster noget med den hensigt at være provokerende. … but why??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så enig med dig Lærke!
  Det er et helt fint outfit, men der er jo intet specielt over det, så når alle går rundt med det, bliver det sgu bare for kedeligt. Jeg vil da heller ikke afslå, at jeg selv går med noget lignende, men det er også på de dage, hvor jeg ikke har overskud til at finde noget mere “spændende”, eller hvad man siger.
  Jeg synes, at det “hadeindlæg” du skrev tidligere var superfedt. Og jeg er altså meget enig med dig i det hele! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Brokke-indlæg” kan være verdensklasse en sjælden gang i mellem, men er de det, er de for det meste også humoristiske. Du må næsten være klar over hvor meget det ligner et forsøg på at gøre en personlig sviner “Nynnes dagbog” -morsom. Det er fint nok (og dejligt ungt) at ville provokere, men gør dog et mere helhjertet forsøg? Det er skønt at der er nogle der vil bryde med normaliteter og autoriteter, men bare lidt halvdeprimerende, når det ikke er mere gennemtænkt. Find dog noget vigtigere at gå op i eller imod – det kunne da være så meget mere interessant.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mission completed. Jeg ville provokere med min kommentar – det fik jeg sandsynligvis gjort.
  DONT HATE, knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker din ærlighed!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fedt at du siger det som du har det, det fede ved det er at jeg er HELT enig! dejligt at du så har det sådan- P E A C E

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://justfeelslikeheaven.blogspot.com/
  har startet en helt ny blog op i dag. det ville være super lækkert, hvis jeg fik nogle læsere, så tjek den ud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What I Hate